Napsat recenzi

Za rok znovu!

Recenze hotelu Omar Khayam Resort & Aqua Park Club Novostar *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 615x
Recenze se líbila: 567 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Koupelna Koupelna
  • Pokoj Pokoj
  • Zákusky pro milovníky sladkého Zákusky pro milovníky sladkého
  • Restaurace na pláži á la carte Restaurace na pláži á la carte
  • Palmy v areálu Palmy v areálu
  • Vjezd do hotelu Vjezd do hotelu
  • Jídla dostatek Jídla dostatek
  • Zeleninové saláty Zeleninové saláty
  • Automat na kávu a další Automat na kávu a další
  • Automat na pití (čepovalo se i do lahví...) ale za dinár to máte legální :D Automat na pití (čepovalo se i do lahví...) ale za dinár to máte legální :D
  • Ovoce bylo dost Ovoce bylo dost
  • Krásné čisté moře Krásné čisté moře
  • Uklizená pláž Uklizená pláž
  • Bar (bouda) na pláži :D Bar (bouda) na pláži :D
  • Bazén bez tobogánů Bazén bez tobogánů
  • Bar a posezení u bazénu Bar a posezení u bazénu
  • Venkovní restaurace Venkovní restaurace
  • Tobogány Tobogány
  • Animační program Animační program

Hotel je krásný - fotky odpovídají realitě

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Nádherné velké pokoje, denně uklizené, klimatizace manuálně ovladatelná, tv, sprcha, vana, fén na pokoji. Všude bezbariérový přístup!

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Nadstandardní, jídelna není luxusní, zato jídlo ano. Velký výběr všeho možného, spoustu ovoce, zeleniny, masa, příloh, sladkostí...k pití automat na kávu a kakao, místní alkohol, pivo, víno (stejné jako u nás), standardně kola, fanta, sprite, tonic a mnohem více. Dětem se nalévalo do malých plastových kelímků, dospělí měli větší, pevnější kelímky. Na začátku pobytu dostanete kartičku do jídelny, na které jsou časy, kdy máte chodit jíst a dostanete svůj stůl, fronty nebyly. Možnost jíst ve venkovní restauraci. V rámci all inclusive 1x za pobyt večeře v restauraci na pláži - doporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vybavení naprosto úžasné. Mnoho sportovního vyžití v cenně. Bar u recepce, tobogánů, bazénu a na pláži (na pláži pouze nealko), ale k baru u bazénu to je pár kroků. Personál milý a ochotný i době Rhamadánu. Naprosto perfektní animační program a skvělí animátoři. Přítomnost českých animátorů v klubu Firáček. Animační program je uváděn snad ve všech možných jazycích včetně českého. Každý večer začíná diskotékou pro děti, dále pokračuje i pro dospělé za 11 večerů se animační program neopakoval!!!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je hned u hotelu, pár kroků od bazénu, sprchy k dispozici, pláž je čistá, uklizená, pouze nedopalky od hostů!, lehátek dostatek. K dispozici jsou i židle a stolky. Matrace jsou za poplatek. Po bouři chaluhy, které byly v noci uklizeny. Moře průzračné, teplé, sem tam nějaká malá medúza, ale já viděla pouze ze šlapadla - šlapadlo, kajak a katamarán zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Takové jaké známe v Tunisu :) jinak spoustu obchůdků a kaváren, doporučuji zajít na chichu. Lidé milí a přátelští. V období Rhamadánu velmi živo (ale myslím si, že i mimo něj).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Moje zatím nejkrásnější dovolená, určitě se chystám za rok vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marie: Prosím o informace - 5. 8. 2014 11:41

Dobrý den, děkuji za vaší recenzi. Letíme tam v září, ale do hotelu Dar Khayam, v cestovce to popletli, bohužel ten má ale horší recenze než Omar Khayam, proto prosím o informace, je mezi nimi velký rozdíl? V cestovce nám tvrdili, že ne, že jsou to sesterský hotely. Tak nevím zda máme trvat na původní domluvě, nebo zda je téměř jedno jestli budeme bydlet v Daru či Omaru. Ubytovaný budeme v bungalovu. Jak to mezi hotely funguje? Díky. Klidně písněte na email Marie.Altmanova@seznam.cz. Děkuji za informace. reagovat

Zdenka: Re: Prosím o informace - 22. 8. 2014 13:34

Omar Khayam má v nabídce pouze ck. ******** a *****. Tyto ck. zase pro změnu nemají Dar Khayam. Takže to cestovka nepopletla, ale mylně Vás informovala. reagovat

Marie: Re: Re: Prosím o informace - 22. 8. 2014 17:56

To je zajimavé... Objednali jsme zájezd přes zprostředkovatele u nj cestovky... Tak uvidíme. Můžete ty dva hotely srovnat, byla jste tam ? reagovat

Zdenka: Re: Re: Re: Prosím o informace - 22. 8. 2014 20:02

Pracuji tam jako delegátka přímo v Omaru. V hotelu máme exkluzivitu, takže se pobyt v Omar Khayam dá zajistit pouze u naší ck. Projděte si více recenzí, moje by mohla být brána jako neobjektivní, již z důvodu, že jméno našich ck bylo v mé odpovědi vymazáno. V Omaru máme i naše animátory. Přeji krásnou dovolenou.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání