Napsat recenzi

Hrůza, děs-běs

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 294x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

D tohoto hotelu již nikdy více! Špína, kde se podíváš, neochota ušmudlaného personálu.Jídla až na brambory pikantní, většinou tak ostrá, že nepoživatelná. Lehátka u bazénu proležená, špinavá, Lehátka na pláži z 10 bylo l nepoškozené, písek plný výkalů od kuřat, psů a jiných zvířat.

Jedním slovem tragédie!!! V Tunisku jsme byli letos již po deváté, ale nic takového jsme opravdu nikde nezažili!! 90% klientů trpělo průjmy, provázenými vysokými teplotami a ti "šťastní" mli ještě alergii - viz. níže

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování ve špinavých pokojích, lepilo všechno, počínaje klikami a konče dvířkami u skříněk. Úroveň ubytování odpovídala turistické ubytovně asi tak 8. kategorie.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava stejná každý den - co zbylo od večeře bylo upraveno ke snídani. Po celou dobu pobytu 2 polévky, jedna ostrá - nepoživatelná, druhá - rozředěný bešamel. Nádobí špinavé, ale méně než personál a kuchaři. Pouze pro otrlé! Sklenic málo a špinavé neskutečně! Opary na ústech nebyly ojedinělé!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Těžko popisovat a vyvarovat se vulgarit. Personál dával jasně najevo, že je obtěžován a náš dotaz nám bylo číšníkem sděleno, že je hrozně unaven a chce si odpočinout. Přesto, že jsme měli zaplacen pobyt ALL INCLUSIVE, nebyly podávány alkoholické nápoje místní výroby!! Na dotaz "proč", odvětil číšník: "hotel Zenith".

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž neskutečně špinavá - řada klientů, včetně dětí dostala alergii (v lékárně bylo sděleno, že se jedná o alergii na písek nebo vodu - mořskou) není se co divit, když na pláži bydlela kuřata a pejsci - nemůžou za to, ale byli zablešení. Na pláži vykonávali potřebu, ale ono se to všechno smíchalo ....

Toalety a WC na pláži sloužily i "domorodcům", pouze z vyprávění těch nejotrlejších víme, že slovy se nedá popsat.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jako všude v Tunisku

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nepopsatelné!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Šárka: Svrab - 24. 10. 2013 12:41

Nu a počkejte 3-6 týdnů a poznáte jestli jste si nepřivezli i něco jiného...my nejspíš svrab!!!!!!!!!!!!!!!Paráda... reagovat

Marcela: souhlasi presne - 28. 10. 2013 8:52

Byli jsme taky zcela sokovani urovni hotelu a od 12.10. dodnes se leci 2 ze 3 lidi na infekci,prujem. Vse jsem jiz popsala ihned po navratu z teto dovolene,viz vyse reagovat

Šárka: Svrab - 28. 10. 2013 9:30

Takže ne nejspíš, ale 100% máme svrab...to se nám ta dovolená opravdu vyplatila... reagovat

Marcela: Re: Svrab - 28. 10. 2013 10:03

tak to už je opravdu síla,já uź jsem se s problému vyléčila,ale maminka není jeśtě ze vśeho venku,čekáme na testy. Tak není se čemu divit,kdybych uklízečce nenařídila,co všechno má uklidit a vydesinfikovat,nemohli bychom tam ten týden pŕežít bez ještě vétší újmy na zdraví,do kuchyňe jsme neviděli,co tam se dělo?????!!!!Jen příznaky prüjmu jsou toho dúkazem!!! Naśli jsme ráno u snídaně v sýrech plíseň,dali to pryć,ale co se se zbytkem dělo dále,radéji nechci domyslet!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání