Napsat recenzi

Klidně navštívíme znovu

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Při pročítání předchozích recenzí, jsem silně uvažovala, zda se týkají stejného hotelu který jsme navštívili v červnu. Byli jsme pouze na osm dní a vydrželi bychom rozhodně déle. Byli jsme naprosto spokojeni a uvažujeme o dalším pobytu právě v tomto hotelu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dle očekávání. Přesně jak je v popisu a na fotografiích.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Je pravda, že se jídla dost opakovala, nicméně jsme si pokaždé vybrali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál úžasný, vstřícný, ochotný, vždy s úsměvem. Animátorský tým také super.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Bezkonkurenční. Čistá udržovaná pláž, pozvolný vstup do moře. A hudba na pláži naprosto v pohodě. Rozhodně jsem neměla potřebu přeskřípnout kabel od repráku jako paní v jedné z předchozích recenzí...

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jako v Africe... :-)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Je to o lidech kteří jsou kolem Vás. A tento hotel si uměl najít bezvadný personál, na kterém může stavět...

Nevím zda jsme měli štěstí na lidi, na pokoj, počasí... ale já prostě doporučuji

A k předchozím recenzím? - Sto lidí, sto názorů...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Andrea: Hotel Le Zenith - 20. 8. 2013 10:26

Jsem ráda, že tu píše také člověk ,jako my, co byl na hotelu Le Zenith velice spokojen. Na Afriku hotel 3*je málo,ale hotel předčil dceřino očekávání. Nestěžovala si vůbec na nic a bez pochyby se tam chce vrátit příští rok. Také jsem sem dávala recenzi i s fotografiemi,jak dcera byla spokojena. Věřte,že to může porovnávat i s jinými hotely,které v Africe navštívila,neboť tam byla již několikrát a pokaždé měla 5* hotel. Letos jela jen s kamarádkou a protože si to hradila sama zvolila méně * hotel,ale byla mile překvapena. Dcera studuje cestovní ruch,takže měla přehled jak to chodí . Recepce fungovala,jak má.! Ono je také důležité umět angličtinu,aby jste se v hotelu dobře dorozuměli. V Tunisu byla po prvé a povídala ,že personál na hotelu byl velmi vstřícný. Oni si často lidé myslí,že za málo peněz hodně muziky...no vlastnost Čechů. Na pokojích měli čisto,uklizeno aniž by se jim hrabal někdo ve věcech.Na postelích poskládané labutě z oblečení a ani jim dcera nemusela dát žádné euro na víc. ono je to o tom,že tak jak se chováte vy k nim,tak se chovají oni k vám. Podotýkám,že dceři je 18 let a má s čím srovnávat. Animátoři byly naprosto úžasní a moře....moře neskutečně čisté. Na dovolené byla hned 1.7.13 a do dnešního dne si s personálem hotelu píše...neboť se z nich stali přátelé.Loni byla v Maroku,kde byl úžasný hotel 5* a personál byl též příjemný a taktéž s nimi udržuje stále kontakt. A tady bych to zmínila hotel byl 5* a přesto je okradli...no to vypovídáo tom,že to není o tom v jakém hotelu jste,je to o lidech... Navíc práce s lidmi je jejich živobytí,takže se více-méně chovají k turistům pěkně. I když musím podotknout,že dcera,která s nimi bez problémů komunikovala mi povídala,že Čechy v nějaké velké oblibě nemají no a kde jo :-) ani v Rakousku ne ! žádné peníze navíc z Čechů nemají,nějak moc se nezapojují do animátorských programů ,ale stěžovat ,to že si umíme na vše kolem. My pro ně nejsme favoriti, je živí hlavně Rusové,Francouzi a lidé ze Španělska. Noo asi je to o lidech. Tím nechci říct,že by nemohl nastat nějaký problém co se týká ubytování a jiných záležitostí...to se děje i v luxusních hotelích,kdy dcera zažila ,že je okradli v 5* hotelu. Bohužel 100 lidí ...100 chutí ...to si každý musí přebrat sám. Ba naopak tenhle hotel neměl zastaralé vybavení a měl ho spíš do evropského stylu. Všude hrály pestré barvy a né jejich typický nábytek. Jsem velice ráda za Vaši recenzi,která nás potěšila. S pozdravem Andrea reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání