Napsat recenzi

Dobře strávená dovolená

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Až na noční transfery jak do hotelu tak z hotelu byla dovča strávená pohodově, v klidu, naopak s překvapením, jak je hotelový personál milý k dětským návštěvníkům, jak se animátoři starají o klientelu, neustále něco vymýšlejí tak, aby i zhoršené počasí nebránilo tomu si na dovolené odpočinout s radostí.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj zařízený standardně, velká postel, pro dítě dostatečná třetí postel, ano, postel, nikoli přistýlka, jak je uváděno na fotkách, měli sme zobrazený pokoj i s jablky na stěnách, koupelna v horším stavu (vše v pořádku, ale častější čistění kachlí a obkladů by neuškodilo), klima OK, nastavitelná individuálně, vypínatelná, balkónek ok, rozměry ale 1,2x1,5m, takže není to moc na posezení, maximálně tam strčit hadry na oschnutí. výhled do zahrady v našem případě, bohužel hotelový komplex se skládá z více členitých budov spojené v jednu, a tak někteří mohou "schytat" výhled na parkoviště či do skladovacích a zásobovacích míst nad kuchyní. Za hotelem projíždí cca 8x denně vlak, který je hlučný pouze, když zatroubí, ale protože se tam nacházejí přejezdy silnic, tak houkal pořád a až nestandardně moc. Někdy se mě zdálo, že houkali zejména po ránu a večeru více než bylo třeba, aby vzbudili hosty - ale to je má doměnka. Druhý den se nám rozbili dveře na balkon, do druhého dne, ač po 4 výzvách opraveno. Uklizečka super paní, vůbec jsme nelitovali spropitného, co jsme ji za ten celý pobyt dali (asi 15TND, což je na naše x 12), ale denně uklizeno, deky ručníky načančané, ob den i s kytkama. Perfektní a tomuhle opravdu palec nahoru.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Tak, co bych napsal ke stravě. Snídaně - 7.00-10.00 stálý sortiment, nicméně bohatý výběr. Croissanty, listové šneky, čoko rolky, čerstvé omelety se zeleninou dle výběru, palačinky s čím chcete, párky, vajíčka na tvrdo, míchaná, zelenina, bulky celozrné bílé, bagety, vše dle standardu. Nevýhoda byla, jak člověk přišel po půl deváté, byla všude na vše čerstvé fronta. Při snídani akutní nedostatky po tomto čase hrníčků a lžíček.

Oběd 12.30-14.30 výběr z teplého jídla cca 5x možností plus stálé přílohy brambor, rýže, těstoviny na X způsobů, s čím jste chtěli, pizza 3 druhy, hranolky a grillované maso. Toho sladkého až se mě zvedal kufr a ovoce dostatek, jen vždy pouze dva druhy (výběr z melounů červených, bílých, hrozno, nektarinky, jablka, hrušky, blumy). Po jedné hodině ale akutní nedostatek talířů, někdy i příborů. SNACK bar u pláže 12.30 - 16.00 bar otevřený pro pití už od 10h, ale pro jídlo od oběda. Výběr někdy z pizzy, hranolků, párku, ovoce, zelenina. Večeře 18.30 - 21.30 Takřka stejný výběr jako u oběda (ale vždy jiné jídlo), plus venku se připravovali vždy místní speciality. Minimálně jedna každý den, nejvíce ze 4 co sem si všiml. Jako kebab do housky, kari maso směr do tortily, pečené škeble, plody moře, grill a bylo toho víc, jen si nevzpomenu :) Každý den u večeře zmrzlina, výběr z pěti druhů. Ostatně, toho sladkého opět až moc. Bohužel, i k večeři bývali akutní nedostatky talířů a příborů, když nebylo, nejdelší čekací lhůta 7 minut (měřeno), v průměru 3 minuty. Asi nejhorší bylo stát frontu vždycky na nějaký jídlo, když si před vámi dost lidí usmyslelo, že si to dá taky. V tomhle se vyplatí být ve více lidech, nebo se tam s někým spřátelit, aby každý stál frontu na něco jiného. :)) Pití po celý den! Na baru v hotelu, na baru u bazénu, u snídaně, oběda i večeře a u pláže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

To jsem psal výše. Všechno OK. Víme všichni, že Arabové jsou dobytci, v hotelu se ale uklízí, nesmí se koukat na detail, za který může sám hotelový host. Támhle kelímek, tuhle se valí talíř. Bohužel, v jednom případě jsme dokonce i mezi lehátky našli hovno, což je vůbec sprosté od hostů. V hotelové zahradě 2 velké bazény, každý s dětským brouzdalištěm, přímo u baru malý dětský kulatý bazének. Dětské hříště, tenis kurty, fotbal kurt, hřiště volejbal, 6 minigolf drah, mnoho variací her od animátorů do bazénu /od míčových her po drobné soutěže/ Animátoři prostě super, budeme pamatovat na Scoubyho (petang), Biba - který je neuvěřitelně akční, Billyho pro všechnu srandu a fakt další lidi, se kterýma jsme se neměli šanci nudit. Personál super, pozorný, usměvavý, ochotný. Možnost masáží v hotelu, kadeřnických služeb, nákupů (i přes fix price se dá s klukem domluvit menší cena) V areálu pobíhá i fotograf, stánek s fotkama je u recepce, kde se dá vybrat zrovna ta vaše a ta nejpovedenější. Na každém pokoji TV, cestovka uvádí, že se platí, není pravda, půjčuje se pouze za zálohu 10€ za ovladač, který si ani půjčovat nemusíte, TV se dá ovládat i tlačítky. POZOR, na pokoji není FÉN. Pro ženské vcelku útrapa, vím to, co mě říkala manželka. Podle zjištění jsou na hotelu pokoje po rekonstrukci a starší zástavba (z původního hotelu Kinza), nevím však, jak pokoje vypadají. Podle všeho jsou rozměrově stejné, klima centrální.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž se snaží uklízet pravidelně, lehátek a slunečníků není dostatek, nicméně dá se ležet na zemi. Pakliže jdete z rána, lehátka jsou, po desáté se však hledá marně. Bar u pláže 10-18h, podáváno nealko. Sportovní vyžití za poplatek (parašuting, jízda na skůtru, jízda na banánu, v křesle) jízda na koni i na velbloudovi. Po pláži chodí neustále kvantum místních prodejců, security je však odhánějí. Moře čisté, až na řasy, které se vyskytují po bouři i na pláži, po silné noční bouřce se ukázali i medůzky. Přístup k moři není pouze hotelovou cestou, hotelová cesta (na noc uzamknutá) vede k místní silnici a po chodníku u méně frekventované silnice se jde cca 300 metrů, maximálně 5 minut chůze.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

vyjdete z hotelu a nevidíte na první pohled nic, než bordel. Všude kolem vás. Ostatně, pro nás je to něco, co se nám nelíbí, pro ně je to normální, takže na to nehledět. U silnice, ke které dojdete hotelovou cestou jsou rovněž nákupní možnosti jak na smlouvání, tak fixní ceny. Důrazně doporučuji nejdřív projít všechno, protože mnohdy se v krámech ve fixních cenách dostanete na lepší cenu, než jakou je schopný akceptovat ochodník při smlouvání.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Pokud pominu to, co je mimohotel, tak jsme spokojený a naše představa je ta, že se tam zasejc vrátíme. Kvůli personálu, animátorům, hotelu jako takovému. Není to samozřejmě žádná špička, ale v poměru cena/výkon je tohle hotel, který jsme ještě neměli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání