Napsat recenzi

Dovolená 2013 Le President

Recenze hotelu Golden Tulip President Hotel Hammamet (ex President COOEE) **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 652x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to několikátá návštěva Tunisu,ale určité věci byly ty nejhorší.Co bylo zarážející,byl přístup cestovky Firo.Toto bych chtěl zdůraznit pro ostatní, při výběru cestovek.Příchod na letiště v ČR v 17,00 hod. a příchod na pokoj v 03,10 hod./ 10 hod./Žádné občerstvení,třeba po příjezdu na hotel v podobě nějakého pití /tamní voda není pitná ! /,bloudění při hledání bungalovu / a to jsme měli doprovod, blbci ! / a to nejlepší,po jeho nalezení jsme zase nalezli v posteli spát dvě oblečené rusky.Následujicí den jsem vznesl několik dotazů na delegátku,mimo jiné i to,že nám odebrali jeden den z dovolené,ale hlavu si z ničeho nedělala.Hloupost,arogance,prostě protivná hrča.

Jinak dovolená ušla,hotel,ale i bungalov byl dobrý a jeho okolí moc hezké.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nejsem nijak náročný,ale uklizeno,umyto a převlečeno bylo,takže spokojenost.Příjemné byly každodenní květy na posteli a květy kolem bungalovu,nádherné.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla hodně špatná.Malý výběr,pořád to samé a s divnou chutí,to hlavní jídlo bylo na příděl,u každého jídla stál kuchař a ten přiděloval,takže dva kousky /ale opravdu kousky/ masa a konec.U žádného "hrnce" jste si nemohli vzít,kolik jste chtěli.Nejhorší byly snídaně, 12 dní buchty,croasany a míchaná vajíčka a pořád dokola,ale i to pro nás stačilo a hlady jsme neumřeli.Druhou věcí je,zda nám dali to,co jsme si zaplatili.

Za normálních okolností bych napsal,byla to katastrofa,co jsem kdy poznal,tak to bylo to nejhorší,ale omlouvá je to,že tam byli rusové a před nimi neobstojí ani betonová zeď.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení bungalovu bylo dostačující,vše,co bylo potřeba,tam bylo a bylo v pořádku,čisto,převlečeno.Služeb jsme moc nevyuživávali,pouze dvakrát a to nás ošidili recepce,internet a telefon.Personál hodnotím vcelku normálně,protože jsou všude stejní a dělají vše stejně po celém hotelovém pobřeží.Nic mimořádného jsem nenašel,ale také jim nemohu nic vytknout.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Při dřívějších návštěvách Tuniska jsme měli moře nádherné,letos pouze pár dní.Možná,že termín návštěvy byl pozdější a v tuto dobu udělá své třeba i počasí.Co bych vytkl,neuklízeli naplavenou "trávu" z pláže a méně se o tu "plážovou kulturu " starali, poznal jsem mnohem starostlivější " !!Pár dní tam byly hromady,byl boj o lehátka,na kapacitu hotelu mají mít více lehátek.Dobrá rada,pokud zaplatíte zřízenci,kterýse tam o to stará 2 dináry,tak pro Vám lehátko ukradne jinému,takový tam byl kolotoč s lehátky.Ale,pokud si chcete užít jiného klima a nehledáte jen problémy,stane se dovolená hezkou.Nám stačilo občas ležet i v písku.

A pokud k pláži patří i "plážový bar",tak velká kritika!!! Sousedova kůlna na nářadí je super vila.Nazval bych to až nedůstojné.Dřevěná bouda která drží pouze na rozkaz,silou vůle a tam Vás obslouží chlapec neurčitého věku,který Vám vyfoukné kelímek a nebo ho rukou vyčistí.

I tady však nad vším dominují rusové.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Ač byl hotel plný rusů a ti dovedou udělat své,bylo bezprostřední okolí hotelu moc hezké a vždy uklizené,určitě to dalo zaměstnancům hodně práce,ale tady není žádná výtka,bezva.I vnější okolí se dalo bohatě využívat k procházce,nebo si sednout ke kávě i k zmrzlině,zase bez výtky.

Jeden rušivý element by tady byl,zase ti rusi.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nebudu porovnávat s předchozími návštěvami Tunisu,byla to pro nás hezká dovolená,jak jsem napsal, hotel a jeho okolí bylo hezké,byl jsem u moře a na sluníčku a pokud se člověk soustředí na to hezké a užívá si to,nehledá jen tu kritiku dá se napsat,že se nám dovolená líbila.

Vůbec ne však přístup cestovky Firo

Ale teď ! Vše,co se tam děje je pod vlivem té sebranky z východu.Ať člověk kritizuje jídlo,okolí hotelu, pořádek,tak na vše mají vliv ti mužici.Mnohokrát jsem viděl,jak místní personál je z nich nešťastný.Určité ten příděl v jídle byl kvůli nim,protože ta pakáž by si jídlo nabírala i helmou a žrala by to z kotle. Jsou to Rasputini, kteří představují absolutní nevkus,nevychovanost,aroganci,drzost a vůbec neznají slušné chování.Ale jak se jim vyhnout,vždyť oni jsou zase všude !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání