Napsat recenzi

kam už nikdy nejet na dovolenou

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Naprostá katastrofa hotel plný arabů,kteří nemají s civlizací nic společného,kultura stolování nulová.Zhruba jich bylo 1000 tak si to asi dovedete představit jak to vypadalo v jídelně pojejich nájezdu.Ubytování odpovídá maximálně 2*a to ještě přidávám.Všude smrad a špína. V jídeně a na toaletě u jídelny švábi a docela velké u wc na pánské toaletě lejno jak od koně,moč po zemi a.t.d.Nechápu jak tento hotel může někdo chválit,to asi proto,že nebyl někde jinde.Co je pěkné tak jedině zahrada a pláž.Po příletu,následoval rozvoz klientů do hotelů a někteří nedostali ubytování, které si zaplatili tak že šli asi do horšího,do lepšího pochybuji,protože hotely plné.Delegátka Simona také nic moc nepodávala základní informace.Recenzím,které jsem četl od jiných klientů před odletem jsem nevěřil,protože nejsem náročný člověk,ale po příletu jsem se přesvědčil o skutečnosti absolutní hnus.Těm co se tam chystají a nevěří recenzím přeji krásnou dovolenou.Pro upřesnění termín dovolené byl od 28.6-5.7.2013.PETR.

Ubytování  průměrně (3/5)

Když nedáte bakšiš tak se nic moc neuklízí.Když dáte tak máte ustláno i s ozdobou,ale vlasy po předchozích klientech zůstanou.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

První tři dny jsme skoro nejedli, protože všechno snědli arabští klienti no vlastně nesnědli pouze nandali a pak nechali na stole. Po jejich odjezdu už bylo i sem tam maso tedy játra.Jídla pálivá takže nic moc pro děti.Pozor na bar u pláže,tam se dávají nápoje do použitých kelímků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Za bakšiš udělají vše,ale najdou mezinimi i slušní

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nevím co víc dodat,absolutní katastrova.Nebyl jsem v Tunisku poprvé,ale tohle bylo opravdu srašné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Majkako: Reakce - 8. 7. 2013 20:08

Jsem ráda, že jste se přesvědčil o mé pravdivé negativní recenzi. Bohužel mně mrzí že jste jí nevěřil před vaší dovolenou a měli jste tak zkaženou dovolenou jako mi. Doufám,že se další lidi nenapálí. reagovat

petr: Re: Reakce - 9. 7. 2013 7:05

Ale,napálí,protože tak jako jste tomu nevěřila vy a já tak budou další a další.Někomu ten bordel vyhovuje tak to chválí. reagovat

niky: Re: Re: Reakce - 13. 10. 2013 16:00

vůbec vám na tuto recenzi nereaguje paní Majkako, ale pán, který zde nikdy nebyl. Znám i jeho jméno, pokud by Vás zajímalo. To, že se Vám tam nelíbilo, je někde jinde, ale že reaguje člověk, který zde nebyl je zarážející. Reagoval i na mou recenzi, stejně jako na Vaši, tak jsem se spojila s paní Majkako, která mi potvrdila to, co už jsem věděla podle IP adresy. Chápu, že někomu se dovolená povedla a někomu ne, ale psát by měli lidé, kteří zde byli. A nevymýšleli si podle fotek a jiných recenzí a z lidí dělali bl...Je velká škoda, že Vám to nevyšlo, mrzí mně to. Nám vyšla, bylo super. reagovat

Majkako: Re: Re: Re: Reakce pro niky? - 13. 10. 2013 20:05

Dobrý den nevím proč píšete, že jsem nereagovala já, ale někdo jiný. Jsem to opravdu já a pokud jste to Vy, která jste mne kontaktovala tak nevím proč měníte jména? Mne jste kontaktovala pod jiným jménem. Pokud jste to Vy "Blanko " tak pouze na Vaší recenzi reagoval opravdu někdo jiný pod mým jménem. ( Jen by mě zajímalo jak dokážete zjistit IP adresu jako běžný uživatel?)!!! A pokud to opravdu dokážete tak by jste věděla už teď, že jsem to opravdu já. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání