Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 799x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

na Djerbu jezdíme již 9 let, ale to co jsme zažili na letošní dovolené v hotelu Ksar Djerba . bylo něco hrozného. To co je nabízeno v katalogu se ani trochu nezakládá na pravdě. Stížnosti na hlavu delegátu byly na denním pořádku a týkaly se všeho - pláže, ubytování, stravy, úklidu, personálu prostě všeho.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel Ksar Djerba nedosahuje ani ** natož inzerovaných ***+. je to taková špinavá a páchnoucí ubytovna. Vystýlka postelí je itong, plíseň je všude a je i všude cítit, výhled z pokoje je na smetiště, KATASTROFA

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stravování Al inclusive je výsměch klientům. Snídaně od 6:30 hod pouze prý pro výlety takže do 7:30 je pouze houska a máslo, později se přidá jeden druh salámu, marmeláda a palačinky, voda na čaj a kávu má teplotu od 0-35 stupňů, velmi nedostatkové zboží jsou skleničky, příbory a talíře, obědy a večeře bída a hnus a mnohdy od místních kulinářů pouze na příděl, odpolední snack to je zbytečné komentovat větší fronty už snad byly pouze za totality na banány a hygiena to jim v tomto hotelu nic neříká

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Služby hotelu nejsou žádné, recepční nepříjemná, uklízečky se chovají jako generálové a na klienty dokonce na nesouhlas vyplazují jazyk i toto jsme museli řešit. Pokud jdete kolem bazénu se skluzavkou najdete zde človíčka, který má v ruce kyblík a houbu sedí v bazénu a "umývá" dlažbu kolem, kdy špína jde do bazénu, tento bazén připomíná rybník se sinicemi, jeden den zde byl na dne i výkal, je to bazén pro děti, "pracant" přišel a po přemlouvání to oné vyndal a jelo se dál, druhý bazén se čistí pomocí kbelíku naplněného chlórem, který se jednoduše do bazénu vysype, úklid u bazénu je v průběhu dne takže uklízečky Vás na povel zvednou z lehátek a vy musíte opustit místo aby mohli okolí bazénu vytřít páchnoucím hadrem a tím pobyt znepříjemnit, číšníci na baru tak ti dělají jak se zrovna vyspí, jediné pozitivum hotelu jsou místní animátoři, ti jsou určitě skvělý, umí česky a dokáží vtáhnout do hry jsou zde i čeští animátoři, ale to je hrůza, rádi by se vyrovnali těm místním ale je spíše trapné

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Na pláž dle katalogu by to mělo být 250 m, ale skutečnost je zcela jiná. Je to tak 700 m, opravdu krásná procházky mezi výkaly velbloudů a koňů a to po celou dobu ať již jdete po místní komunikaci či po pláži, inzerovaná nejkrásnější pláž čítá 12 slunečníku bez lehátek, ve vodě jsou kameny a vyhozené traversy, smrad.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Na silnicích jsou všude neuklizené výkaly od zvířat a nepořádek tak to nějak k Tunisu patří

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Na dovolenou na Djerbě se vždy moc těšíme vždy jsme si ji užili, tentokrát bohužel. Jsem znechucená a zklamaná. Nikdy jsem nemusela podávat na dovolené reklamaci, tentokrát to bylo poprvé a delegát CK se ke všemu stavěl velmi laksně, v případě že nejste spokojeni Vám zařídí jiný hotel za který ale musíte zaplatit. Člověk je tady jako rukojmí CK jen čeká kdy se přiblíží den návratu domů.Nevím zda se po této zkušenosti na Djerbu ještě vrátíme a v případě že ano určitě ne s CK X.X. a už vůbec ne do hotelu Ksar Djerba. Pozitivum tato dovolená ale přece jenom měla seznámili jsme se tady z bezva lidmi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zsemlerovi: Klidně se vrátíme..... - 6. 7. 2013 1:01

Byli jsme asi v úplně› jiném hotelu než autor:Matesovi. Tolik negativ snad může napsat pouze zapšklý starý člověk nebo zbohatlí­k, který chce za málo peněz luxusní dovolenou. Za velmi slušné peníze pěkná dovolená pro nenáročné dovolenkář™e a úplně v pohodě› pojedeme do tohoto hotelu opě›t. Kromě pláže, kde bych v něčem souhlasila jsou ostatní­ body recence pouze kecy a výmysly. Mohla bych bod po bodu vyvracet ..... vybavení pokojů starší­, ale vyhovující­.... Žádná plíseňˆ nikde nebyla a úklid v normě .... uklízečky v pohodě› a chovaly se velmi slušně›.... personál ochotný a milý (číšníci, personál v restauraci, na pláži atd.) .... recepční bez problémů..... jí­dlo pro nenáročného dostačují­cí a žádný příděl není­, protože nandají tolik masa a jídla kolik já chci ....pokud se budu chtí­t pře.... luxusním jí­dlem musím jet do dražšího hotelu .... uklízení u bazenu v ranní­ch hodinách .... delegátka v pohodě› -měnila jsem př™i příjezdu pokoj a vše zařídila. Rozhodně› jsme si nepřipadali jako rukojmí CK a naopak pokud budou mí­t opět last za slušnou cenu pojedeme opět. Není­ to pouze názor můj a mého manžela, ale většiny lidí­ z našeho zájezdu. V recenzích na tento hotel jsem našla již dva další kladné příspě›vky od našich spolucestujících. Kromě› reakce na tento příspěvek ještě› napíši svůj vlastí­ názor na dovolenou na Djerbě a na tento hotel do jiných recenzí. reagovat

: - 6. 7. 2013 1:11

Nevím proč se normálně› napsaný komentář™ objevil v tomto paskvilu !!!! (myslím zají­mavý styl pí­sma) reagovat

markéta: nám se tam taky nelíbilo - 28. 7. 2013 16:44

My jsme byli v tomto hotelu loni v červnu.Hotel rozhodně není 250m od hotelu.Pokud nepříjdete včas nemáte lehátko ani slunečník.Nápoje si tam lidi čepovali sami neb obsluha nikde.V bazénu se skluzavkama byli výkaly neustále.My jsme pak chodili plavat do toho druhého ten byl čistější.V jídelně chyběli příbory a talíře o skleničkách nemluvím.My jsme dali za dovolenou 15tis za osobu a to mne zas tak málo nepřipadá.Na Djerbu jezdíme pravidelně ale sem už nikdy. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání