Napsat recenzi

Bezchybná Meridiana

Recenze hotelu Meridiana Djerba **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 662x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená, na konec října velice teplé a slunné počasí, naprosto vyhovující ubytování, služby a strava. Velice ochotný personál. Příjemná a starostlivá delegátka.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Naprosto dostačující úroveň ubytování v těsném sousedství bazénů a samotného hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Velmi široká nabídka jídla, každý si určitě vybere to svoje, v nabídce samozřejmě i evropská jídla., hodně ovoce, sladkostí i tekutin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál velice ochotný a přívětivý. Pouze na začátku pobytu po Vás neustále pokřikují animitátoři, aby Vás vyburcovali k účasti na jejich doprovodných programech.Po pár dnech, kdy si vás už okoukají jim stačí pokynout rukou na pozdrav a máte klid.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je písečná, na dohled od hotelu, včetně personálu, který vám donese lehátko kam si budete přát. Každý den jsem dal bakšiš a už jsem se o nic nestaral. Z dálky vás vyhlížejí a sami se o všechno postarají. Plno doplňkových programů.

Stejně tak skvělé koupání, písečné dno a průzračná voda.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nedaleko malý shopík s potravinami a dárkovými předměty, tričky a kabelkami, stejně tak krokodýlí farma a muzeum. Tak krokodýlí farma rozhodně stojí za to.

Městečko Midoun, centrum všech obchodů je taxíkem za 10 minut za směšných našich 50 kaček.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ubytování i celkový pobyt naprosto uspokojil mne i mou rodinu. Kdo nehledá něco naprosto exkluzivního bude určitě spokojený.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání