Napsat recenzi

Ušlo to ... ale znovu bych tam určitě nejela !!! aneb 100 maličkostí umořilo ... 26.8. - 5.9. 2014

Recenze hotelu Marine & Spa Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 178x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování celkem spokojenost, drobné nedostatky. Stava až na večerní přesuny na pláž a tedy studené jídlo, celkem dobré. Vybavení hodně pod průměr, služby nic moc. Pláž písčitá, pěkná ale dál od hotelu a možnosti občerstvení. Nedostatečný počet a značně opotřebená a rozbitá lehátka na pláži.

Ubytování  průměrně (4/5)

Zařízení starší, někde něco chybělo, ale celkem spokojenost. Protože jsme bydleli v přízemí, trochu nám vadilo nefunční zavírání balkonových dveří. Plus je vybavení koupelny bidetem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zmrzliny vynikající, ovoce dobré i slušný výběr. Jídlo někdy skvělé, jindy průměrné nebo nedovařené, studené, doplňování pomalé nebo žádné. Večeře pořádané na pláži katastrofa ! U snídaní čekání zda přijde kuchař dělat omelety nebo palačinky ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení chudší. Služby neodpovídající. Nedostatečný počet lehátek na pláži, hodně rozbilá a potahy nefunkční, proleželé, takže ležíto přímo na spojích z umělé hmoty. Chybí vybavení a zábava pro děti. Velkou chválu mají pánové na recepci, ostatní personál až na vyjímky vstřícný, ale dost pomalý. Chybu vidím především ve vedení hotelu. Televizi většinou na dovolené nepotřebujeme a tak nám nevadilo že jsme nedostali dálkové ovládání, ale předpokládám, že bylo k mání na recepci. Také zapůjčení ale i výměna plážových ručníků byla, dle informací ostatních klientů zpoplatněna. Pokud nechcete být na pokoji rušeni, většinou chybí cedulky k tomuto označení na kliku (ve většině hotelů bězné), a pokud je ji váš pokoj vybaven, neznamená to, že ji bude personál respektovat.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je skutečně pěkná. Pouze na blízku startují vodní skútry. Moře, dopoledne při odlivu, je třeba dávat pozor na kameny a skály. (Nevychytáte,každý den je jiné) Odpoledne většinou pokryté pískem. Několik desítek metrů od břehu, velmi mělko.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Částečně neupravené, špinavé. V okolí další hotely a asi 3 markety s možností nákupu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pro koho je tento hotel vhodný ??? V každém případě pro nenáročnou klientelu, mladé nebo akční páry, případně pro ty, kteří mají rádi dobrodružství ..... dost se totiž nachodíte a nahledáte. Dovolené trávím převážně v podobných destinacích, ale letošní Djreba nás zklamala. Asi jsme byli letos nejsmolnější turnus, jak jinak si totiž vysvětlit organizační nedostatky hotelu i CK. To, že někomu nepřiletí zavazadla a tak všichni čekají přes hodinu a půl v autobusu před letištěm, za to nemůže hotel ani CK, za výpadek proudu na ostrově také nikdo nemůže a sprchování v koupelně po tmě a část večeře při svíčkách, se mohla zdát dokonce zábavným zpestřením,ale ....

Měli jsme 4 pokoje a na každém něco chybělo... O časech podávání jídla se dozvíte, když se zeptáte nebo najdete místnost s vývěskami CK (nápověda u recepce to není) , na jídelně to také nezjistíte, tedy pokud ji najdete, tam vysí na nástěnce pouze program animátorů. Pláž je zde prý nejkrásnější na Djerbě, ano dost široká, písčitá a dost se z ní nachodíte pro pití do "plážové" restaurace, která je na konci hotelu a ne na pláži (voda je v hotelu rozlévaná, takže buď zakoupit a nebo načepovat, ale tak max.0,5l ). Akční musíte být hlavně u večeře (od 18.30h), přijdete např. v 19h do hlavní hotelové restaurace (čas je v těchto zemích relativní) a tam TMA. Čekáte a čekáte... číšníci a kuchaři začínají vycházet postupně s jídlem pryč z restaurace. Na váš dotaz odpoví anglicky 8 minut (několikrát) přeložte do Češtiny - ve 20h, ale v plážové restauraci. Takže opět hotelem zpět k pláži. O změně místa a času jídla nikde nic. Tohle všechno by mohlo být i úsměvné, kdyby se tyhle stěhovavé večeře za náš pobyt neuskutečnily 3x (pouze o té poslední nás informovali animátoři cestou navečer z pláže) a jídlo na pláži nebylo ve většině případů studené a při jeho nabírání jste hádali co to je, protože osvětlení bylo minimální. Také byl v době konání večeře na pláži hlavní bar uzavřen, (čerpání all-in do 23h) a u pláže jen pivo a nealko. To že z celé nabídky nealko někdy tekla jen jedna nebo spíš kapala, než tekla, beru už jen jako detail. Když ale manžel viděl, jak v restauraci do skleněné nádoby se zbytkem červeného vína nasypal číšník z nádoby na led, zbylý led a vodu, přešla mě chuť i na víno a raději pila pivo. Bazén 7-19h, rádi si před snídaní zaplavete v bazénu, zapomeňte. V 7h ráno nás z něj vyhodili, že se bude čistit a když jsme okolo šli asi v 9h na pláž, stále byl vysavač i mop v bazénu na stejném místě. Pláž je fajn, pozor na výkaly po koních a velbloudech a odpadky (papírová plena u odpadové nádoby na pláži ležela několik dní). Co se týče CK, v hotelu inzerovaný delegát, byl v té době na rekreaci v Praze a tak ho nahradila moc milá slečna delegátka. Bohužel její kolegyni, která měla doprovázet výlet na krokodýlí farmu, se jaksi nedostavila. Do autobusu vběhla pouze polská průvodkyně ve své mateřštině, soci sdělila a odešla. Dalo se z toho usuzovat, že v 17h je krmení a v 17.30h odjezd autobusu. Ve finále to bylo bez zaplaceného výkladu, bez průvodkyně a v 17.30 odjela polská průvodkyně se svým autobusem aniž by někomu něco řekla. Za několik desítek minut sice přijel další autobus, opět bez průvodkyně. Tohle je závažné pochybení delegátů !! Nehodnotím to jako hroznou dovolenou, ale jak jsem v úvodu napsala 100 maličkostí, umořilo i osla, v našem případě, zanechalo šrám na naší dovolené. Mám totiž poměrně čerstvé srovnání z loňského roku a to také na Djerbě s hotelem Diana Rimel, také 4*, ale v porovnání s Marine ... pasuji Dianu nejméně o dvě až tři třídy výše. Chtěli jsme tam, ale bohužel neměli letos pro nás tolik pokojů. :-(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání