Napsat recenzi

Češi, do toho!

Recenze hotelu Vincci Dar Midoun Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 054x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Pohled z hotelu na bazén a moře Pohled z hotelu na bazén a moře
  • Ranní fronta na palačinky Ranní fronta na palačinky
  • Zákusky Zákusky
  • Dorty Dorty
  • Mňam Mňam
  • Pokoj Pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Pláž Pláž

Tak to je jedna z hlášek, kterou tamní Tunisané rádi používali. A ještě česky - hezky, jak se máš, ježíšmarja. Docela to od nich znělo vtipně. Co myslíte, bylo vtipné i to ostatní?

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje byly dost prostorné, čisté, podlaha z dlaždic. V ledničce jste každý den našli velkou láhev s vodou. V TV byla naladěná ČT 24, ve skříni byl trezor, klíčky na vratnou zálohu (ale nebyl potřeba). Koupelna s vanou, zabudovaný fén, samostatný záchod.

Vše v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídla bylo dostatek, k mé radosti jsem zde přibrala. Denně grilovaná masa, výborné zákusky. Z ovoce melouny, meruňky, broskve, jablka, švestky a hroznové víno. Mnoho druhů zmrzliny k obědu a k večeři. Jíst a pít jste mohli od rána do večera. Nikomu nevadilo, když jste si nějaké jídlo odnesli na pokoj. Občas fronta v jídelně, ale ta bývá všude.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Wi fi na recepci byla naštěstí tak pomalá, že se lidé mohli věnovat rekreačním činnostem a ne sedět jak trubky u mobilu. Na recepci měnili peníze, poradili.

Uklízečky denně pečlivě uklízely, vše bylo vyvoněné.

Číšníci se snažili, byli usměvaví, ochotní, občas nestíhali.

Animátoři zpříjemňovali pobyt ve všech směrech, byli milí a vtipní.

Je tu jeden velký bazén až do hloubky 2,35 m. Pak malý bazén pro děti a z druhé strany hotelu další bazén na plavání. Voda teplá jak ve vaně.

Osušky za 1 dinár na den.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotelová pláž je celkem široká, upravená. Moře kousek od bazénu, je jedno, kde se uvelebíte na lehátkách. Mezi mořem a bazénem jsou sprchy.

Pláž o kus dál patří hotelu Ksar, je to tam jak na tržišti, všude velbloudi, koně a zahalenci.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Tradiční.

Doporučuji výlet na krokodýlí farmu. Nejlépe taxíkem za 3 dináry jedna cesta, vstupenka na farmu je za 15 dinárů. Nádherný zážitek! Jeďte tam od čtvrtka do neděle, když je krmení krokodýlů.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nám se dovolená moc líbila. Je tu bezpečno. Ani medúza mě nežahla. Žádné tu nebyly. Hotel doporučuji všem kromě rejpalů. Tak Češi, do toho!

Pa.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kája: Opět Exim ůtočí - 24. 8. 2016 1:55

Když se ti tam tak líbí a v cestovce tě to už nebaví, tak tam jed a múžeš tam zústat navždy i s těma svýma radama. Nikdo o to nestojí. reagovat

Ája: Re: Opět Exim ůtočí - 24. 8. 2016 7:08

Naštěstí v cestovce nepracuji. Když o mé rady nestojíš, tak proč je čteš? Raději se nauč správný pravopis. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání