Napsat recenzi

Slabší 3

Recenze hotelu Hotel Palais Des Iles **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  •  U bazénu super :-) děcka se tam vyřádila U bazénu super :-) děcka se tam vyřádila

Ubytování v klidné části s výhledem na moře, pokoj č. 606, Hotel neodpovídá 4 ****

odpovídá slabší 3 *** takže trošku podprůměr a nuceně smíření se vším. Naštěstí jsem měla spray na havěť/mravenci/

Všechno ušmourané, všude kde bylo sklo, at už ve dveřích v jídelně, či na balkoně,zrcadlo ušmourané. Ale co už, už jsme tam byli , tušili jsme, že to tak bude, tak nezbylo než to brát sportovně a nijak jsme se tím nezatěžovali. Byli jsme s vnuky a ti si nestěžovali, vydrželi jsme v pohodě.

Přijeli jsme v pátek, přes víkend plno místních, až jsme si připadali, že jsme tam navíc.

Žádný incident, takže to bylo pro nás nejdůležitější. Jsme zdraví, kluci spokojeni, takže OK

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoj docela pro nás 4 dostačující.Tekla sice občas rezavá voda, mravence jsem hubila :-D,

ručníky dodávány, netrávili jsme tam moc času, jen na spaní, převlékání. Úklid- jen tak líznuto. Někdy jsme ani netoužili po úklidu. Takže hodnotíme 3 ***

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

V jídelně fronty na jídlo přes víkend// místních hodně//, místo jsme ale vždy nějaké našli hned. Jídlo bylo dobré, vždy bylo z čeho vybrat. Vnuci si taky vždy něco vybrali, najedli jsme se. Kuchyně jiná než u nás, s tím jsme počítali. Od pondělí všechno v klidu, bez front, bez problému,číšnici uklízeli seč to šlo. Nádobí sem tam nedokonale umyté, naštěstí čistého bylo dost, takže to dalo. Někdy mi bylo na nic při pohledu na bužírován í/bordel všudekolem nich// a plné stoly některých místních. Jejich mentalita... i když našich by se taky pár našlo :-D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vynikající animátoři!!!! Naši vnuci spokojeni!! Každý den v amfiteatru program, nabízeli zábavu, vysportovaní kluci, výborní tanečníci. Byli vstřícní, přátelští , zábavní, milí.Smazávali všechny nedostatky. Jak říkám, naši vnuci spokojeni, tím pádem i my dva nestoři.Animátoři bez rozdílu super!!! Moc jim děkujeme!! Nikdy nebyla nuda.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře někdy zakalené, jindy průzračné,asi podle větru či co. Cesta k moři v pohodě, asi 200m, Pozvolný vstup do moře , voda teplounká. Lehátka leží po každém dni ladem, někde nefunkční, ale jaksi se to dá. Stalo se nám, že mistní nám zabrali lehátko i s našimi věcmi, co jsme byli v moři, nebýt vnuka , že si toho všiml, hm , tak nevím...,asi bychom věci v tom jejich davu nenašli.Takže bacha na to. Jinak velbloudi, koně, padák, a jiné, to se dá.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu binec, okolo bazénu se starali uklízeči podle svého,ale dalo se to.Ostatně nejen kolem hotelu, všude, jejich mentalita, procházky ani náhodou, obchod naproti hotelu, čistá kamenná tržnice, suvenýry, líbily se mi natur kosmetické produkty, levné,arganové oleje, krémy, mýdla a jiné výrobky natur produkt. Oblečení-fejky, jako na tržnici ale podstatně levnější než u nás.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Dokážeme se přizpůsobit, byli jsme i připraveni na určité nedostatky. Takže překvapení se nekonalo. Vnuci si užili dovolenou, my s nimi taky. Jídla, pití bylo dost, postele čisté, pohodlné. Jsme ve zdraví doma :-D

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání