Napsat recenzi

Odpočinková dovolená 24.9.-4.10.2013

Recenze hotelu Djerba Sun Beach Resort (ex Jerba Sun Club Hotel) *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 237x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel vybrali naši přátelé.My jsme si letěli k moři odpočinout a načerpat síly spolu se synem(po jeho náročné operaci) a jeho přítelkyní a tato dovolená vcelku splnila naše očekávání.Tento hotelový komplex je ale pro nenáročné klienty a odpovídá třem hvězdám.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli v pokoji s výhledem na moře,těchto pokojů je tam jen 10,takže spokojenost.Úklid prováděn denně,denně čisté ručníky i osušky,menší problém s toal.papírem,ale na požádání nám ho dodali.Personál milý,uklízeči usměvaví,první den jsme nechali na posteli bakšiš 2dináry a uklízeč nám ho položil na noční stolek,takže jsme mu pak vysvětlili,že je to pro něj a příště už si dináry vzal.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně naprostá katastrofa,jeden druh salámu i sýru,nakrájená rajčata,okurek a paprika,máslo,džem,cornflakes,kousky párečků,sypané nějakým kořením,vejce vařené 2minuty,asi měly být nahniličku,ale tam byl nedovařený i bílek,a vejce natvrdo,jednou za 11dnů pobytu volská oka,měli ale výborné croisanty,takže ty s máslem a džemem byly skvělé.Jinak obědy a večeře slušné,dalo se vybrat,rýže,těstoviny,hranolky,párkrát i výborná bramborová kaše,jídlo bylo ale velice málo kořeněné,večerní grilování ryby,krevety,ale zase vůbec žádné koření,a maso vysušené.Výborné zákusky,pudingy,hodně salátů,z ovoce jablka,hrušky,hrozno ,nektarinky a žlutý meloun,odpolední svačinka palačinky s čokoládovým přelivem a zmrzlina.K pití hodně sladké džusy,voda,cola,výborná fanta,sprite,bílé,růžové a červené víno,dobrá káva,i když párkrát mi do ní nalili zkyslé mléko.Tvrdý alkohol pro nás úplná katastrofa,mohli tam mít alespoň běžnou vodku nebo rum do coly,ale jejich alkohol z fíků nebo datlí nám nikomu nechutnal a byly tam jen tyto dva druhy.Mají ale výborné pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Pokoje prostorné,skromně vybavené,ale na přespání dostačující,vše funkční,velice příjemná paní recepční,personál příjemný,milý,umí i pár českých vět,animátoři skvělí,nevtíraví,pokud se nechcete zapojit do jejich aktivit,usmějí se a jdou dál,takže tady naprostá spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pozvolný vstup do moře,měli jsme první týdem příliv,takže byly naplavené chaluhy,ale to je příroda,s tím se nic nenaděláDalší týden odliv,chaluhy už nebyly.Nasbírali jsme si na památku mušličky,ty se smí vyvážet.Chaluhy pravidelně odklízel traktor,více mi ale vadili kuřáci,kteří ač měli dostatek nádob na típnutí cigarety,se neobtěžovali a típali do písku,takže více,než velbloudích výkalů bylo v písku nedopalků cigaret.Asi 3dny našeho pobytu byly větší vlny,jinak Mácháč,moře teplé,paráda.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic moc,ale je to jiná kultura,tam mají na vše čas,nikdo nikam nespěchá.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem je smíšený,něco bylo horší,něco lepší,ale je to 3hvězdičkový hotel a člověk může být jen příjemně překvapen.My po těchto zkušenostech a po porovnání s minulýma dovolenýma v Turecku ve 4hvězdičkových hotelích bychom už do 3hvězdičkového hotelu nejeli,ale nenáročným klientům bychom tento hotel určitě doporučili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání