Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Djerba Sun Beach Resort (ex Jerba Sun Club Hotel) *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 930x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená se mi moc líbila...nespokojen může být snad jen někdo, kdo jede na Djerbu se koupat jen v moři.

Opravdu se víc vyplatí ležet u bazénu, kde je více animačních programů, nefouká tam vůbec vítr, voda je teplá a hlavně čistá, hraje velmi příjemná hudba od místního DJ.

Moře nebylo nějak moc špinavé, stačí přejít na pláži naplavené řasy (cca půl metru) a jste v čistém moři. mimo hotelové pláže se to ale už říct nedá, je to tam samé velbloudí lejno a vajgl. stejně tak řasy už tam moc asi neodklízejí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Naprostá spokojenost...čistota, dostatek toalet. papíru, denně čisté 4 ručníky, spousta zábavy v okolí recepce za slušné ceny např. billiard, apod.

Z osušek občas udělané labutě, apod.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava vynikající, obavy z průjmů jsou zbytečné, stačí si s sebou vzít pro jistotu imodium a máte klid, jinak široký výběr neustále doplňovaných jídel, vše velmi chutné a každý si příjde na své.

All inslusive nemělo chybu, hlavně co se pití týká.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Wifi funguje jen v časech, kdy ho využívá málo lidí a má pevně nastavenou ip adresu, což né každý telefon umí nastavit.

na recepci tomu nikdo nerozumí a tak vám to nikdo nenastaví.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

V tunisu je opravdu koupaní v moři na slabé úrovni...moře je teplé a čisté, ale ta pláž, kde kotel fouká vítr a oproti řecku nebo turecku opravdu dost řas, ale není to tak strašné, jak někdo píše. a záleží i podle mě na hotelech jak si to v té výseči odklízejí.

jinak na pláži zdarma lehátka se slunečníky a pití pro lidi s all inslusive

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jakmile opustíte hotel, který je luxusně udržován, vidíte bídu, smrad a špínu...tunisani jsou prasata! za každým rohem vám hrozí, že vám někdo nabídne hašiš nebo trávu, ale nebezpečí nehrozí kvůli přísným trestům si nikdo nic nedovolí! je tam bezpečněji než v ČR.

Mluvím ale pouze za chlapy :)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Já byl maximálně spokojen

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

David: Vedlejší pláže - 15. 7. 2013 18:27

Vedle hotelové pláže jsou pláže dalších hotelů i pláže veřejné, jen tam nenajdete občerstvení ani lehátka se slunečníky a hlavně jsou ty pláže viditelně špinavější a neudržované. Jinak pláž je podel celého břehu moře několik km, kde najdete i naprostou samotu a soukromí :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání