Napsat recenzi

Úplná tragédie

Recenze hotelu Club Diana Rimel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená, absolutně nevodné pro rodiny s dětmi, do moře musíte přes kamení. Personál neochotný. . Delegátka Vám absolutně s ničím nepomůže, pouze Vám nabídne předražené výlety, které se dají za poloviční cenu pořídit u místních.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokud nenecháte nějaký finanční obnos, doplní Vám tak možná toaletní papír, jinak nepočítejte s tím, že budete mít pokoj uklizený.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravování katastrofa, špinavé nádobí, plesnivé jídlo, zelenina oschlá, nestačí jídlo doplňovat, stále někde čekáte fronty, obsluha nefunguje. Špinavé stoly, které nikdo neuklízí, takže pokud se chcete najíst jako kulturní lidé, tak si musíte prvně stůl uklidit. Z podlahy v jídelně by se najedlo ještě pár prasátek. Neustále chybělo pití. Pokud se vám nebude líbit čistota nádobí, delegátka Vám doporučí hledat prostě čisté, ona to tak dělá taky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Animační programy pro děti vůbec nejsou, animátoři jsou vlezlý, pouze se snaží balit pěkné holky. Programy pouze pro dospělé a témata děsná. Personál absolutně neochotný Vám pomoci, či poradit. Obsluha za bary pomalá, pokud nebudete dávat spropitné i neochotná.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Nevhodné pro děti. Vstup do moře je plný ostrých kamenů a vhodný pouze v obuvi. Pokud Vám delegátka bude tvrdit, že se jedná o pár kamínků, tak lže. Dostanete doporučení jít na pláž asi 400 m. od hotelu. Pokud si chcete lehnout na lehátko, doporučujeme každé ráno nejlépe kolem šesté vstát a jít si dát ručníky na lehátka. Jinak si nelehnete, budete prostě stát a koukat.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Djerba je jedno velké smetiště, není na co se dívat a co obdivovat.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolená na Djerbě už nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání