Napsat recenzi

Tunis Djerba

Recenze hotelu Cesar Thalasso & Convention Hotel **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 912x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Cesta na pláž Cesta na pláž

Tunis Djerba. Nevím, zda měli rekreanty umístěné dle tváří, nebo dle plné penze či polopenze. My jsme měly polopenzi a cítily se jako v nějakém našem ubytovacím zařízení, na kterém oko nespočine. Někteří rekreanti měli ubytování v tomto hotelu také, ale přímo nad recepci, kde to vypadalo podstatně lépe než u nás.Co bylo příjemné tak klid a tudíž pro lidi kteří se chtějí bavit, tam mnoho možnosti nebylo.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj čistý. Na balkon nešly otevřít dveře, při otevírání narazily do balkonového zábradlí, nepochopitelné. Pod balkonem byl velký odpadní koš. Suť, vypadalo to tak, že ten hotel postavili zrovna před chvíli a ještě nestačili uklidit. Nešla klimatizace, opravili až po druhé urgenci. Okenice nešly zavřít a ve větru příšerně třískaly. Na chodbě hnízdili ptáci, byla pořád otevřená. Na chodbě stál celých 14 dnů vozík uklízečky, na kterém byly uloženy špinavé talířky, prázdné láhve od čehokoliv. Byly jsme rády, že jsme vracely na pokoj až večer.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

To bylo to jediné, které snad nemělo chybu. Jídla bylo dostatek a bylo z čeho vybírat. Snídaně byla méně bohatá, ale člověk posnídal dobře. Byl jen jeden druh salámu, nebyl dobrý, asi jako náš Gothaj. Čaj jsme si nosily samy, nebyl dobrý. Ale káva na různé způsoby dobrá byla. Kdo má rád sladkosti, přišel si na své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Měli jsme uklízečku, její práci jsme nepochopili. Pokoj uklízela na třikrát. Nejprve utřela prach, v poledne vynesla koš, když nebyl plný nechala. Odpoledne pozametala a smetí vymetla přes balkonové dveře ven. Čisté prádlo položila na zem a kolem něho zametala apod. Když jsme ji upozornili na mravence, ukázala nám, že nekoušou. U hotelového bazénu byli tak zvaní animátoři, kteří sháněli lidé pro různé akce. Je třeba pochválit, uměli dosti řeči a nebyli vlezlí, jako obchodníci.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž písčitá, vstup do moře velmi pozvolný. Výhodné pro rekreanty s dětma.10 min pomalé chůze hezkou upravenou zahradou. Možnost jízdy na koních, velbloudech, loďkách. Lehátka dostačující, slunečníky trochu rozbité. Bohužel koně i velbloudi mají také své pottřeby a tak to také bylo vidět. Po větru který byl, moře vyplavilo spostu nečistot. Trvalo týden, než se začalo uklízet, kdo přijel jen na týden, tak se neokoupal. Musel by překonat horu naplavenin. Kolem jezdily nějaké shrnovací stroje, ale neuklízely. Jedna restaurace asi naší IV cenové skupiny, ale vše pořádně drahé. Za 1 EURO jsme dostaly 2,1 TD. Džus stojí kolem 8 TD. Neúnavní obchodníci nabízející šátky, ovoce, apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nejfrektovanější trasy hezké vzhledemk tomu, jaké okolí bylo hned za okajem hradby, která oddělovala turistickou zonu od okolního světa. Stačilo jet autobusem na výlet a připadalo mi okolí jako velký odpadkový koš. Jednotvárná vyprahlá krajina. Samý písek, vyhublé herky které vozily turisty do okolí, toulaví vyhublí psi. Začala jsem si vážit i té naší trávy co nám roste doma.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Obdivuji vše co se již na Djerbě vybudovalo, ale Tunis už nikdy. Možná měl někdo více štěstí, byli tam lidé, kteří tam jezdí pravidelně. Kromě krásného počasí mne tam už nic neláká. Tento hotel nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání