Napsat recenzi

Caribean World Djerba

Recenze hotelu Caribbean World Djerba Hotel Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 1 357x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vážení, jsem rád že mohu napsat recenzi na tento hotel a to z důvodu velkých pochybností s výběrem právě tohoto resortu po přečtení zdejších recenzí. Musím také zdůraznit, že jsem dost náročný puntičkář.Takže co se samotného resortu týká, tak už po blýžícím se příjezdu z tamního okolí k hotelu jsem začínal litovat s výběrem a bál jsem se co mě čeká za hrůzu. Po příjezdu k hotelu se dostavilo očekávané obrovské zklamání . Nicméně přivítání tamních recepčních bylo velmi příjemné včetně welcome drinku.Po vstoupení do recepční haly přišlo další zklamání.Tamní vybabení a vzhled recepce na mě působil velmi ošuntile.Na stropě byla ptačí hnizda a poletující ptáci. Byl jsem tím zaskočen. Co se recepce týká,tak personál byl velmi přívětivý. Po obdržení karty od pokoje nás jeden z pracovníků recepce doprovodil na pokoj, kde jsem dostal naprosto uzemňující ránu a litoval jsem peněz,které jsme do tohoto resortu investovali. Pokoj se nacházel v přízemí a byl velmi zapáchající a vybavení pokoje a sanitární zařízení bylo jak 30let staré.Ihned jsme pokoj reklamovali a zažádali o výměnu. V tu chvíli se vše začalo obracet k lepšímu. Dostali jsme náhradní rodinný pokoj a to bez jakýchkoliv problémů. Byl o 100% lepší a hezčí. Nicméně do 4hvězd měl daleko,ale na přespání byl dostačující.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje působí zastarale. Ty v sutérénu nestojí za nic.působí odporným dojmem.Co se týká těch rodinných,tak kvalita je o dost lepší, ale nenadchnou.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava průměrná , každý si něco najde, ale není to úplný zázrak. Výběr jídel dostačující.Hodně ale opravdu hodně zeleniny a ovoce. masa už méně, ale pořád dostatek.každý den skoro něco jiného. Každý den grilované ryby, ale na můj vkus bez chuti. Velmi široký výběr sladkostí, výborné zákusky.Zmrzlina nám nechutnala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení průměrné, Personál byl super. Všichni se usmívají a jsou ochotní. Naprosto úžasný animátoři a jejich každodenní program.Pro děti fakt super, ale ani dospělý se nudit nebudou.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž super, celkem čistá.Moře jsme trefili první den s řasama,ale přírodu člověk ani ten nejlepší hotel neovlivní. Jinak po zbytek dovolené bylo moře krásně čisté

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nic moc. Naproti přes ulici supermarket, ale co se nákupu týká,tak doporučuji hotelový obchůdek dole u bazénu před vchodem do jídelny. Byl nejlevnější široko daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nakonec se nàm dovolená velmi líbila a mohu doporučit pro rodiny s dětmi, kteří nevyžadují žádný luxus.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání