Napsat recenzi

Hotel HARI CLUB BEACH RESORT

Recenze hotelu Hari Club Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Každodenní pohled směrem od středu hotelové pláže k hlavnímu vstupu Každodenní pohled směrem od středu hotelové pláže k hlavnímu vstupu
  • Pohled na hlavní vstup Pohled na hlavní vstup
  • Vlny které stále měly stejné složení. To se opravdu člověku do moře nechtělo Vlny které stále měly stejné složení. To se opravdu člověku do moře nechtělo

Zábava SUPER bazén menší ale v pohodě. Bar dobrý až na to že každou chvilku něco došlo :-( Strávili jsme zde dovolenou od 19.6 do 29.6 Jídlo nedoplňované chudší a často se opakující Žádná zmrzlina a odpolední svačiny zbytky od snídaně. Také berberský večer (v ceně zájezdu) kam jsme se přihlásili ale bohužel jsme nebyli vybráni prý z nedostatku místa takže netušíme proč to nedělají častěji aby se mohl každý podívat a ochutnat? S lidmi co jsme tam byli jsme se na všechny shodnuli takže to není pouze náš názor.

Je to poprvé co si stěžuji, vždy jsem byl jinde spokojen

Ubytování  průměrně (2/5)

Nejdřív jsme dostali nejvzdálenější pokoj který byl dost opotřebovaný a ve skříni k NEUVĚŘENÍ !!!ptačí hnízdo za dekou v horním fochu. Teda už bez vajíček ale bylo tam :-)

Požádali jsme o výměnu pokoje kvůli vzdálenosti a bylo nám hned vyhověno a pokoj už byl v pořádku a čistý.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídlo chudé, minimum masa. Když tak mleté jako placka opečené na grilu. Občas kousky pečeného kuřete. Hovězí kousky asi 2x.Jinak hlavně zelenina. Večer dělali těstoviny se zeleninou a byly hutné. Snídaně za celou dobu 1 druh salámu 2-3 druhy sýra a to se ještě často nedoplňovalo takže nespokojenost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Animátoři úžasní, zábava od rána do noci, žádné vnucování, prostě SUPER Alespoň něco pozitivního

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Strávili jsme zde dovolenou od 19.6 do 29.6 s tím že moře bylo průzračné pouze odpoledne v den příletu. No je to příroda kterou nikdo neovlivní :-( Vstup do moře přesně dle popisu jen zapomněli jaksi napsat že jen co je voda ke kolenům jsou tam VŠUDE kameny porostlé řasami. Ráno celý břeh byl pokrytý utrhanými řasami, které se utrhly při větších vlnách a byly dá se říct po celé délce hotelové pláže až do výšky 30cm.Smůla byla ale že NIKDO ZA CELOU DOBU POBYTU ANI JEDNOU BŘEH NEUKLIDIL. Až poslední den. Naštěstí se dalo chodit cca 400m vpravo na čistší písčitou pláž kde kameny byly ale až ve větší hloubce.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Na procházky nevhodné

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Spíše špatný

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání