Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Eldorador Aladin **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • večerní bazén večerní bazén
  • pláž pláž
  • pláž pláž

Krásná dovolená, personál fungoval na 100%. Byli jsme zvyklí na chorvatsko a itálii, takže žádný extra přepych jsme nepožadovali. Byli jsme ale velmi mile překvapeni. Už ten příchod do hotelu byl velice příjemný. Recepce je jedním slovem úžasná a to nemluvím o vstupních dveřích:D S přítelem jsme byli velice mile překvapeni, jak je v tomhle hotelu vše super. Ze začátku jsme měli obavy z Tuniska, jelikož všichni nám říkali, že je v okolí mnoho odpadků, na pláži řasy apod. Po cestě do hotelu odpadky byli ale v okolí hotelu jich již tolik nebylo. Pláž každý den uklizená a voda byla 3 dny nádherně čistá.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Byli jsme ubytováni v bungalovech. Není zde výhled na moře ani balkon, ale jelikož je v pokoji pouze postel a sociální zařízení nám to vůbec nevadilo. K moři jsme to měli pár kroků a v pokoji jen přespávali. Animační program se o vás postará celý den.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Na jídlo nejsem nějak extra zvlášť vybíravá, ale v tomhle hotelu vaří velice dobře. Jejich kuchyně nám velice chutnala. Snažili jsme se ochutnat skoro vše. Snídaně se každý den opakovali: pečivo, zelenina, ovoce, vajíčka - na tvrdo, míchaná, omeleta, palačinky, langoše, mnoho marmelád, párky, salámy, sýry, croisanty. Bylo z čeho vybírat. Na oběd byli pokaždé špagety a pizza- na jiný způsob. Jinak polévky,brambory, rýže, kus kus, krocan, kuře, hovězí, vepřové, ryby, zeleninové saláty, ovoce, musaka, lasagne, kebab, grilovaná zelenina, hranolky,..... a plno dalších věcí. Pro děti mají vlastní bufet. Na večeře- rýže, brambory, pečivo, gril, ryby, zeleniny, polévky, pizza, špagety, prostě něco ve stylu oběda :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál byl všem plně k dispozici. Většinou mluví francouzsky, ale nějaké to české slovíčko už taky znají takže s češtinou se určitě domluvíte také.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž se každé ráno uklízela od vyplavených řas. Vždy, když jsme na pláž přišli byla čistá. Pár dní jsme byli unešení z nádherně čisté vody. Některé dny jste museli na začátku pár těch řas- spíše taková mořská tráva .) překročit ale při pr krocích byla voda čistá. Na pláži dostatek lehátek a slunečníků. Postele byly na pláži velmi rychle obsazeny, ale i my jsme je vyzkoušeli. Je to ten pravý relax:) Každý den je v moři aqua gym, kde posilujete svaly s animátory:)

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu jsou 3 větší ,,obchodní domy" kde jsou fixní ceny, ale dají i ukecat :) takže musíte zkusit. najdete mezi nimi i kavárnu.Jinak po obou stranách hotelu jsou další hotely a přímo na proti je ranč- kde se jsou uvázaní koni a velbloudi :) můžete se jít podívat :) Není to nijak ohraničené, zvířata pouze uvázaní ke stromům.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Z dovolená jsme byli nadšení. Určitě bychom se do hotelu znovu vrátili. Mohu jen doporučit!!:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání