Napsat recenzi

Líná dovolená :)

Recenze hotelu El Mouradi Djerba Menzel Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 837x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1
  • příprava na anim.progr. (jackson´s night) příprava na anim.progr. (jackson´s night)
  • poušť poušť
  • pláž pláž
  • velbloud velbloud
  • krokodýlí farma krokodýlí farma

Na dovolené jsem byla s kamarádkou od 12.7.-23.7.2013.

Hotel je od letiště Zarzis vzdálen cca 30 km, což jde, hotel krásný, čistý s mnoha bazény, hotel pro všechny věkové kategorie, především pro rodiny s dětmi, pro nás 22leté kamarádky nevýhoda večerního vyžití - program hotelu končí o půlnoci a město Midoun vzdáleno cca 10 km taxíkem a tam jsme se samy bály v noci a ani jsme nevěděly, jestli to tam žije..bylo období ramadánu.

Pláž čistá, ale v moři řasy, což je dost nepříjemné, místy kameny, ale i jemný písek. Ujdete 50m a moře stále do pasu, což je vhodné pro děti.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pěkné ubytování, ne extra luxus, ale na přespání a odpočinek postačilo, prostorná koupelna, teráska, všude pěkně uklizeno a to jsme bakšiš nenechávaly každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Pestrá strava, na výběr dost místních specialit, do čehož jsme se moc nepouštěly, možná jsme ale o mnohy přišly. Celkem pestrá strava, opravdu mnoho na výběr. Od slaného po sladké, od ovoce po zeleninu a saláty, těstoviny, masa,, mořské plody, grill.. mezi hlavními jídly možnost pizzy, palačinek, paniny, .... při obědě a večeři jsme vždy dostaly vodu sebou na pokoj a při večeři jsme si třeba každá brala jednu láhev pro sebe (na čištění zubů a případnou žízeň v noci), věděli to a číšníci s úsměvem donesli. Nejvíc super bylo, že jsme si mohly brát třeba i ovoce na pokoj (na to jsme se slušně zeptaly) a to jsme si potom mohly omýt v pitné vodě a ještě k tomu si ho vychladit v lednici, stejně jako pití. Jinak bary na plážích a u bazénů nabízí chlazené nealko i alko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Na pokoji jsme měly zdarma klimatizaci, který skvěle fungovala, zdarma trezor, který jsme využily a lednice zdarma. také vysoušeč v koupelně zdarma. Jinak v hotelu pool, kulečník, air hockey, animátoři, kteří zabaví nejen děti, ale i dospělé, několik velkých bazénů, brouzdaliště pro děti, vnitřní bazén, masáže, lázně, kadeřnictví, tusniská restaurace, .. animační programy byly pěkné, ale vše končilo před půlnocí a potom už jen ticho...ale objevily jsme bar, kde teda mají až do 2:00, ale ten je placený.. Personál usměvavý, ochotný a přátelský, někdy pro nás mladý holky až moc vtíravý, ale oni mají v podstatě asi za úkol se dívám dvořit.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře krásné a čisté, vzdálenost +- 50m od břehu voda stále po pás, dost řas, chaluh. Každé ráno to čistí, ale asi to nejde moc ovlivnit. Jsou zde asi 3 pláže patřící hotelu, my chodily na tu nám nejbližší - hlavní. U bazénu i lehátka na pláži natřískaný, že člověk opravdu musí brzy vstát na snídani a jít se vyplesknou na lehátko a dospat na pláži či na lehátku u bazénu, protože jinak nemáte šanci mít dobrá místa. (Zrušili nám výlet, který se konal v 5.45 ráno, takže jsme šly rovnou na pláž a nespaví důchodci už si tam zabírali lehátka a odcházeli zpět na pokoj a vrátili se třeba až po obědě!) Na pláži i u bazénu sprchy což je super, protože velké bazény jsou slané.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Krokodýlí farma (pěkné - 35 TND), tenisové kurty, město Midoun 10km (taxi 5 TND), Houmt Souk 28km, v okolí hotelu nic neni. Když přejdete silnici, natrefíte na obchůdek, který se mimochodem pyšní značkou C&A, ale nemá s tímto obchodem vůbec nic společného, jen to našli asi někde :-) tento obchod je dražší než ve městě. Ve měste se nenechte hned napálit jako já, mnohdy v obchodech s pevnými cenami nakoupíte levněji než na tržnicích, pozor na to - koupila jsem zprvu koření za 25 TND (a to jsem ještě smlouvala)T a potom uplně to same v kamenném obchodě měli za 6 TND. A i v obchodě s pevnými ceny jsem usmlouvala kabelku Chanel z 65 TND na 30, náramek ze 120 TND na 15!!! a podobně, takže ono to jde..stát si za svojí cenou a nehnout se z ní. Pokud obchdoník stále neprodá, stačí říct, že teda ne a čau..on si vás zavolá a dá za to, co jste teda nabídli. Orientačnš karton cigaret 30TND. V hotelu Marlboro 6 TND, celkově cigarety mezi 4-6 dináry. Jinak tedy v okolí hotelu asi nic neni, neměly jsme odvahu samy jít ven. Ale asi 20 min pěšky je modrá laguna, která je opravdu nádherná, možnost jízdy na velkbloudech, čtyřkolkách, koních.. Djerba je kus moře a potom už jen poušť, mezi kterou jsou silnice (lepší jak český) a planzáže palem a olivovníků. Příroda je krásná, ale suchá, domy jedny a ty samé, často v okolí bordel, ale Djerba je čistší jak Egypt.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Tento hotel má hodně pokojů a je v něm šíleně lidí, ale je tak velký a má tolik bazénů a pláží, že nám připadalo, že se lidi dost rozprostřeli a nikde nebyla hlava na hlavě (jako u bazéu a na lehátkách samozřejmě ano, ale bazény byly skoro prázdný, že tam člověk mohl být na matračce a nikomu nepřekážel). Hotel krásný, obří areál upravený, všude čisto, ale pro mladé je to líná dovolená, velký komplex, ale mimo hotel nic není. Když na youtube.com zadate hotel el mouradi djerba menzel, najdete dost videí, kde si pěkně prohlídnete hotel, okolí, jídelny a pod., - DOPORUCUJU :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Míša: Souhlasím - 28. 11. 2014 0:53

Nádhernej hotel a pláž! :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání