Napsat recenzi

Totální katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 496x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • vstup na molo na pláži! vstup na molo na pláži!
  • škoda,že to není i cítit..... škoda,že to není i cítit.....

Dva dny před odletem, nám byl změněn hotel na tuto "úžasnou" ubytovnu!!Všude špína, neochota, smrad a po celém hotelu ve společných prostorách nejde klima. Ve 40 stupních je to o zdraví...ale to je snad to nejmenší!!! Do hotelu jezdí pouze Češi a Tunisané. Jiná CK si netroufne sem poslat své klienty. Extra jsem si před odletem vyžádala foto pláže a to, co mi bylo zasláno vůbec neodpovídá realitě. Cítím se podvedena, byla to nejhorší dovolená v mém životě. Pláž prakticky neexistuje, jsou to nánosy chaluh, odpadu a sutě a ještě si dovolují napsat, že je hotel vhodný pro 55+, jak by se tito starší lidé dostávali zpět z moře na molo???? Mladí, kterým se to náhodou povedlo, měli odřená břicha a jinak musíte přes 50 metrů chaluh zpět na lehátko. Není to příjemné, chodit si oplachovat nohy po pobytu v moři a ten hnusný pocit, když v tom šlapete...no FUJ!Mimo trusu koní, velbloudů zde pobíhá 5 psů, v jídelně nad vámi létají ptáčci a špinavé dlažbě lezou mravenečci. O kočce, kterou mám natočenou, jak spí na stole ani nemluvím, otírá se lidem při jídle o nohy, viděla jsem ji i vyskočit lidem za záda na židli. Asi je řádně očkovaná a odčervená.......ubrusy pamatují zaručeně několik turnusů dávno před námi, neboť nové fleky již překrývají ty starší. Pivo v plastu 0,2 jako na limču na fotbale v Čechách je samozřejmost i v baru u recepce a co jste ještě neviděli....i tyto kelímky se ještě oplachují, aby se mělo kam nalévat druhý den...to je spořivost,brrrrrrrrrrrrrr! U moře je "mrtvo", kdybyste se chtěli nějak zabavit, není zde nic ani jako placená služba, takže nepočítejte a vodním skútrem, banánem atd. Nejezděte s touto "cestovkou", doplatíte na to!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Normální pokoj, povlečení už použité několika předchozími hosty, ručníky se nemění, též jen denně složené i mokré......

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Nic extra na 4*....žádný gril, z ovoce pouze meloun, vše se zpracovává od snídaně k obědu a pak i na večeři.Špína, sklo hnus nebo plast....žádné hranolky....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

NIC

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Pláž je skládka a moře dlouho hledáte, kudy do něj a aby jste si mohli vůbec zaplavat.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Hnus............

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hnus a podvod na lidi......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Madla: souhlas - 11. 9. 2014 18:14

S vaší recenzí musím jen souhlasit,zažili jsme totéž,v současnosti dáváme věc právníkům,hodilo by se nám vaše svědectví,případně pokud byste mohli dát k dispozici nějaké fotky děkuji Madla reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání