Napsat recenzi

Průměrná dovolená

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je sám od sebe pěkný, problém je v personálu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj pěkný, prostorný. První den nám nefungovala klimatizace, nahlásili jsme to delegátce a obratem nám ji spravili a po celou dobu pobytu fungovala. Jedno ráno asi půl hodiny nešla voda - v hotelu byla večer před tím svatba a asi byl nějaký výpadek. Při sprchování bylo třeba čekat pár minut než začla téct teplá voda, ale tak když ji člověk neplatí, tak to nevadí...

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava super, byl strandartní výběr, vařili hodně evropskou kuchyni (3x za pobyt řízky, 1x bramborové knedlíky). Omáčky správně dochucené, člověk nemusel solit ani pepřit. Obrovský výběr zeleniny a sladkých dezertů. Jediné, co nám chybělo, byla zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je moderně vybaven, ale personálu je nedostatek, což je v tak velkém komplexu problém. Za 11 dní pobytu nám bylo uklizeno 3x. Nevyžadujeme každý den vytřeno, ustláno, ale toaleťák jsme denně potřebovali (po nahlášení na recepci vždy dodali). Čísníci v jídelně pomalí, měli na vše dost času, tudíž se na stolech vrstvilo špinavé nádobí, což nebudilo moc dobrý dojem. Pánové za barem byli milí, usměvaví. Problém byl pan ,,šéf", který všechny barmany buzeroval a zavedl úžasné pravidlo, že 1 člověk může od baru odnést 1 drink. Když šéf v hotelu nebyl, baramani dávali v pohodě i 5 drinků, ale pokud tam šéf byl, bohužel jsme museli chodit natisíckrát.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Pláž u hotelu neudržovaná. Moře vyplaví spoustu chaluh, které nikdo neuklízí. Když se ty cca 2 metry překročí, moře je čisté. My jsme chodili 10 minut pěšky vlevo po pláži od hotelu na veřejnou pláž, která byla úžasná, bez chaluh a místní lidé si vás vůbec nevšímají a nechají vás v klidu koupat. Tudíž když člověk nebyl líný ujít pár metrů, strávil dovolenou na krásné pláži.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Okolí špinavé, ale je to přece Tunisko. Člověk s tím musí počítat. Já byla na Djerbě potřetí a dost jsem si ji zamilovala. Určitě se vrátím ještě několikrát zpět.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem z dovolené byl dobrý. Je to hotel, kam jezdí češi, slováci a albánci. Jediný problém jsou češi, protože si neustále na něco stěžují (nejvíce nás dostala stížnost, že nejsou vyčištěné spáry v bazénu). Tím, že si všichni rozumí, neposloucháte u oběda a večer nic jiného, než co se komu nelíbí a co mu vadí... My jsme byli spokojení, žádný extra problém jsme nenašli, klimatizaci ihned opravili, tudíž dovolená byla příjmená. Podle mého názoru by si měl člověk dovolenou užít a né hledat problémy proč se neustále hádat na recepci a s paní delegátkou. Je to jen o lidech a češi jsou velice v tomto směru problémoví. Albánci kradou u bazénu dětem kruhy a rukávky, je třeba to hlídat. Jsou drzí, oprsklí, klidně si lehnou na váš ručník na lehátku když na něm zrovna nejste. Od ostatních hostů jsme slýchávali, že se jim z pokoje ztrácí peníze, někdo se přehraboval ve věcech atd. Otázka je, zda to tak opravdu bylo nebo pouze chtěli mít další důvod ke stížnosti... Nám se nic neztratilo (měla jsem šperky položené na stole) a ani se nám ve věcech nikdo nepřehlaboval.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Daniel Vican: Sranda - 18. 8. 2014 1:26

Dobrý den vůbec nechápu jak toto můžete o hotelu vůbec napsat. NĚCO TAK HROZNÉHO , CO SLOUŽÍ JAKO SBĚRNÝ TÁBOR PRO ČECHY A SLOVÁKY nemůže být nabízeno jakoukoliv CK reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání