Napsat recenzi

Alma Viva

Recenze hotelu Alkantara Thalassa Hotel ***** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 802x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla naprosto skvělá. Ale to pro to, že jsme si ji sami takovou udělali. :) Osobně když jsem četla recenze, tak jsme se trochu obávali. Ale říkala jsem, že někteří jsou citlivky, a vadí jim trocha trávy při vstupu do moře, že to určitě tak žhavé nebude. Ale bohužel bylo. Moře zachránilo pouze molo, kudy byla ideální cesta. ale jinak to byla fakt síla. Žádná trocha trávy, nevím co to bylo, ale dost to zapáchalo a ten hnůj se vám bořil pod nohama, což bylo dost nechutné, a namísto toho, že byste si užívali moře, si připadá člověk jako v bažině.

Nejhorší na této dovolené bylo, že si člověk připadá, jako v tuzemsku. Žádná zahraniční dovolená...v hotelu samý Čech, a skoro neslyšíte jinou řeč. Odpovídá tomu i to, že do hotelu ALma Viva s námi přijelo 2 a půl autobusu,. Fakt hrůza!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

pěti hvězda to není, což jsme věděli hned ještě než jsme tam přijeli, protože jsme v Tunisku byli již po třetí, ale tohle nebyla ani čtyřhvězda. Jediné co tomuto hotelu dodává trošku prestiže, je pěkný bazén se super barem.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo humus. Nevěděla jsem co bych jedla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, žádný luxus, ale jde to. Personál bez problému, až jen na to, že když nás u stolu sedělo 6, nechtěli nám dát více jak 4drinky.

Pláž a moře  průměrně (2,1/5)

Katastrofa, už jsem psala v úvodu. Doporučuji jet navštívit modrou lagunu, která je kousek od hotelu, a taxi stojí cca 3,5dináru. Neposlouchejte blbou delegátku, která tvrdí, že to za návštěvu vůbec nestojí, že tam je špína apod. Vůbec to tak není, je tam super pokoupání :)

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

V okolí vůbec nic není.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Žádná sláva, ale za ty prachy, to je pochopitelné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 81 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání