Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Borj Cedria Resort **** (Tunisko - Borj Cedria - Borj Cedria)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 421x
Recenze se líbila: 654 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme dovolenou strávit společně s přáteli, takže dohromady nás bylo 10 osob. Dovolenou jsme vybírali asi dva měsíce, a protože nás bylo tolik, tak jsme kvůli ceně, termínu, službám, lokalitě a volné kapacitě nakonec společně vybrali tento hotel. Před objednáním zájezdu jsme ještě pečlivě studovali spoustu rozporuplných recenzí na tento hotel a nálada byla všelijaká. Nakonec jsme zájezd objednali s tím, že prostě budeme ty negativní recenze ignorovat.

Dovolená byla nakonec parádní a myslím, že jsme si ji všichni náležitě užili. Nyní píši recenzi s odstupem 3 měsíců, i když jsem ji původně vůbec psát nechtěl, jak mě vytočili někteří ubulení pisálkové stěžující si na všechno možný. Na druhou stranu by mi ovšem bylo líto, že nemůžu celou věc popsat ze svého pohledu a nechat tak díky negativním recenzím od těch věčně si stěžujících nespokojivců hotel v hanbě.

Rozhodně jsme nikdo z nás nečekal bůhví co a za cenu 15tis./osoba na 11 dní jsme dopředu počítali, že to nebude jako v pohádce.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Na ubytování jsem chybu nenašel. Možná nějaká byla někde v rohu pod postelí ve formě smítka prachu. Zkrátka kdo si ji chce najít, tak ji najde vždycky. Jinak pro nás opravdu perfektní. Denně vyměněné ručníky jak na ruce tak osušky na sprchování a na nohy. Denně ustláno a občas nám uklizečka vytvořila na posteli z ručníků a kvítí nějakou dizajnovou fajnovku. Prázdný koš a vytřená podlaha samozřejmostí. Klimatizace se dala nastavit podle libosti. Velbloud i lední medvěd by si přišli na své. A hluk z ní byl minimální.

Výhled z pokoje jsme měli do ne příliš udržované zahrady, ale nebyl čas se kochat neudržovanou zahradou. Pokoje byly situované také terasou k hlavnímu bazénu a pak v trochu odlehlejších částech areálu. Bylo to o něco dál (50 - 200 m), ale za to asi klidnější třeba večer při animačních programech.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo, téma, které je v hotelu asi nejdiskutovanější a nejkontroverznější. Tady asi nějaké připomínky pochopit dovedu.

Stravovali jsme se v odlehlé jídelně skoro u pláže (asi 5 min pomalé chůze při teplotě 40°C). Jídla bylo dostatek, jak množství tak druhů. Ta kvalita u něčeho byla o něco horší.

K snídani vždy čerstvé bagety, vajíčka, rajčata, okurka, saláty, meloun, vločky, jogurt, mléko, jeden druh sýra (něco jako ovčí), jeden druh salámu (něco jako junior), malé croasanty, chlazené rybičky (asi sardinky) a na střídačku jeden den palačinky a čokoládou a druhý den volská oka.

Obědy a večeře byly také velmi pestré. Dušená zelenina, rýže, hovězí guláš, zapečené brambory, lasagne, čtvrtky kuřete (takové nasekané jak se jim asi chtělo), pizza (velmi jednoduchá, ale dobrá), špagety (spíš pokus o špagety - ta omáčka byla jen o kečupu), asi čína (mišmaš fazolí, různé zeleniny, a kuřecích kousků bohužel i s kostmi), těstoviny s nějakou bílou omáčkou (to nám moc nejelo), gyros (to byl ohřátý a nakrájený něco jako salám) a možná jsem ještě na něco zapomněl.

Pití na barech a v jídelnách bylo vždy dostatek ale pouze do skleniček (cca 2 dcl). Pivo bylo asi neolko. Víno ředěné a velmi velmi kyselé. Stejně tak byl ředěný i ostatní dustopný "tvrdý" v rámci all inclusive alkohol. Bucha (jejich místní nápoj, asi jako ředěná borovička), rum (ředěný). Co nemělo chybu tak byly džusu (ananas, pomeranč a jahoda) a pak standard kola, fanta (velmi sladké)

My jsme si naštěstí vezli trochu slivovice a pár litrů vodky, takže o večírek u bazénu v alkoholovém opojení bylo postaráno. Mimochodem pro místní zaměstnance v hotelu je nepančovaný alkohol velmi žádaný artikl. Doporučuji věnovat jim ho trochu a máte zaručené extra výhody formou VIP servisu nebo u kuchařů formou extra jídel.

Dále bylo k mání za poplatek pár míchaných drinků za asi 6 dinárů (60 Kč), místní lahvové pivo (cca 12°) to stálo myslím 3 dináry (36 Kč) a heineken v plechovce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Řekl bych asi jako všude. Místní se snažili být přátelští, ale když je na ně někdo zlý a nepříjemný, tak jim ten úsměv asi dlouho nevydrží. Trochu zádrhel byl s lehátky, kterých bylo pomálu. My jsme to řešili ručníkem při odchodu na snídani (kolem 8) a lehátka jsme vždy měli.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Dva bazény, stále čísté. K tomu jeden bazén s pěticí skluzavek za poplatek, pláž byla trochu špinavější ale stále dokola uklízená. Je pravdou, že mimo hotel to bylo o dost horší - samé odpadky.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Tak to byla katastrofa, žijí trochu jinak, ale doporučuji si udělat výlet aspoň k místní mešitě a třeba do krámu ala tesco (je hned vedle mešity). Byla to katastrofa ale zajímavé podívaná.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Znova tam asi už pojedeme, ale ne z toho důvodu, že by se nám tam nelíbilo, ale těším se zase na něco nového. Rozhodně nelituji a asi nikdo z naší party, že jsme jeli do tohoto hotelu.

Hotel mohu s klidným svědomím doporučit, ale ne každému.

Jestli jste nafoukaný, arogantní nesnesitelný hnidopich se zálibou *** každého kolem sebe, tak radši zůstaňte doma nebo jeďte do Grónska otravovat ledovce.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání