Napsat recenzi

corniche palace

Recenze hotelu Corniche Palace Hotel *** (Tunisko - Bizerta - Bizerta)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 325x
Recenze se líbila: 636 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Hezké 4.patro hotelu. Hezká zahrada u hotelu. Jinak hrozný.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje čisté ,každý den nové ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měla jsem pocit ,že jsme si zaplatili odtučnovací kuru. Málo jídla ,žádný výběr, kdo přišel 10 minut po otevření jídelny měl prostě smulu . Celý týden stejná snídaně chleba ,máslo,pokud zbyl tak kousek salámu,vajíčka,marmeláda. Když byly k obědu těstoviny s mušlemi skřípal nám písek mezi zuby. Jídlo šíleně pálivé. Odpolední bar u bazénu nebyl otevřený ani jednou. Pouze tam 2x donesli seschlou pizzu z kuchyně. Prostě KATASTROFA .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Bazén dobrý , hlavně pro místní kteří se tam mohou kdykoliv přijít vykoupat. Hlavně ty ženské v hábitech , to je mnamka. Animátoři docela ušly. Kulečník je za poplatek, minigolf ani petanq jsme nenašli. Kdyby byl plný hotel tak jste bez šance na lehátko. Slibovaný trezor není v žádném pokoji ani na recepci. Velice ochotně vám na recepci vymění peníze, ale už je od vás nevykoupí zpátky. Večer si dáte skleničku vína ,potom už bohužel došlo. Pivo celý den, takže pivařum doporučuji.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

U hotelu jsou kameny v moři, chodili jsme asi 300 m na místní pláž ,kde to ušlo. Je bez slunečníku a sklo ve vodě je hodně nebezpečný.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Pouze pěkná a udržovaná zahrada . Jinak nekoukat nalevo ani napravo. Bylo nás 5 holek takže na nás koukali jak na exoty. Procházky moc nedoporučuji . Výlet na trhy do Bizerte ,asi 15 minut taxikem jen na vlastní nebezpečí. Všude po ulicích spousta odpadku, přitom mají koše na každém rohu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Byla jsem docela zklamaná . Nečekala jsem žádný přepych , ale pomalu se prát ve frontě na jídlo mi přijde dost ujetý. Jediné co chválím je ta zahrada.Doporučuji všem na odtučnovací kůře. A možná kdo chce přestat pít alkohol

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

radka: hotel - 3. 8. 2014 11:53

Mame tam odjet 12.8. Je to tam opravdu tak hrozne? Uvitam jakykoliv nazor kdo tam byl. reagovat

Radka: Re: hotel corniche - 3. 8. 2014 19:41

Jak jsem psala znova už bych tam nikdy nejela. Myslím si že by cestovka která zájezd nabízí měla před zaplacením informovat o tom ,že tunisané drží ramadán. Na druhou stranu mě do toho nic není. Zaplatila jsem si all inclusiv a podle toho by to mělo vypadat. Doporučuji najít si recenzi hotelu přes google. Moc zajímavé jak jsou naprosto rozdílné recenze. Je tam i to ,že před námi se skupina lidí odmítla v hotelu ubytovat takže je převezli do hamametu. reagovat

Iva: Re: Re: hotel corniche - 16. 8. 2014 15:47

To co napsala Radka je pravda,včera jsem se vrátila a je to tak,ale jídla bylo dost.Do města vůbec nechodit!!!!!!!!!!!Zlatý cikánský sídliště.Pláž 10 hrozných slunečníků a 20 hodně nepohodlných lehátek,odpoledne je na pláži jen stín. reagovat

Iva: Re: Re: Re: hotel corniche - 21. 6. 2016 21:45

Nic horšího jsem ještě nezažila!!!!!!Málo jídla a špatné jídlo a pláž???Asi deset strašných lehátek (vlnovka) pláž tam skoro žádná není a bazén byl dost špinavý.Prosím nejezděte tam !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání