Napsat recenzi

Dvě noci v hotelu Centara Seaview Resort

Recenze hotelu Seaview Resort Khao Lak (ex Centara) **** (Thajsko - Phang Nga - Khao Lak)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 181x
Recenze se líbila: 964 čtenářům
Fotografie: 27
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Deluxe Room Deluxe Room
  • Deluxe rooms. Deluxe rooms.
  • Breakfast room. Breakfast room.
  • Bar u pláže. Bar u pláže.
  • Horní bazén. Horní bazén.
  • Vilky u horního bazénu. Vilky u horního bazénu.
  • Hlavní ulice za hotelem. Hlavní ulice za hotelem.

Pěkný rozsáhlý hotelový komplex, který se nachází přímo u pláže a přibližně hodinu od letiště v Phuketu.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme pokoj Deluxe, který byl prostorný, vybavený TV, klimatizací, minibarem, setem pro přípravu kávy a čaje a fénem. Pokoj měl dále balkon s výhledem do zahrady a na jezírko s rybkami.

Hotel dále nabízí ubytování ve vilkách v horní části hotelu, vily s privátním bazénem nebo vily přímo u pláže. Disponuje také rodinnými pokoji, tyto pokoje ale nedoporučuji, nachází se úplně vzadu komplexu, nejdál o pláže. Početné rodiny se v pohodě vejdou i do vilek.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Snídaně - velký výběr od klasiky (tousty, vejce, omelety, párky, jogurt, musli) přes thajské polévky až po rýži a masové směsi. Nechyběla zelenina a ovoce.

Možnost dokoupení večeří. Jeden z večerů jsme měli možnost ochutnat, jídlo opravdu velmi chutné. Zahrnovalo polévky, masové směsi, kari omáčky, maso na grilu, smažené nudle, atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel nabízí dva bazény - jeden velký kaskádovitý v horní části hotelu, kde se nachází menší tobogán pro děti, druhý přímo u pláže, u kterého se nachází i bar. Dále hotel disponuje dětským hrištěm, tenisovým a squashovým kurtem, heliportem, herní místností (kulečník), směnárnou, bankomatem.

Kvalitní wellness centrum - klasické thajské masáže a olejové masáže v době mého pobytu za 500 BTH.

Wi-Fi zdarma na pokoji a v lobby hotelu, venku byl signál omezený.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel se nachází přímo na dlouhé pláži Nang Thong Beach. Lehátka, osušky a slunečníky v bezprostřední blízkosti (ne přímo) pláže zdarma.

Pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do vody - vhodné pro děti. Možnost procházek po pláži a pozorování až kýčovitého západu slunce.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotelovým komplexem se dá dojít až na hlavní ulici, kde se nachází několik restaurací, masážních salónů a obchodů, nejde ale o nic velkého.

Přimo u hotelu se poblíž recepce nachází dvě malé restaurace (jedna z nich italská) a obchůdek se základním zbožím.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel velmi pěkný, tuto oblast bych doporučila spíše rodinám s dětmi a osobám vyhledávající klid a odpočinek.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Phang Nga - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání