Napsat recenzi

Loma hotel Pattaya Thajsko

Recenze hotelu Loma Resort & Spa *** (Thajsko - Pattaya - Pattaya Beach)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 485x
Recenze se líbila: 657 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel (1-2patra) v zahradě s velkým bazénem, oáza klidu mezi okolními paneláky.

Nejsou zde žádné animační programy. Pokud u vás nebudou křičet jiní turisté, je u bazénu klid. Děti mají brouzdaliště a část bazénu 1,20m hluboko. Zbytek bazénu je 2m. Není problém u bazénu jíst jídlo a pití donesené z ulice.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel je starší, ale čistý a personál se o čistotu stará včetně čištění bazénu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně - švédské stoly a každý si vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Osušky u bazénu, dostatek lehátek, výměna ložního prádla a ručníků. Na pokoji lednička, televize a fén. Každý den 1/2l vody na osobu do ledničky. Vlastní klimatizace. Terasa.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Šílenost. Nepořádek na úzké pláži. Okolní velké hotely se snaží svůj kousek pláže udržovat. K moři od hotelu se musí jít uličkou, která nám končila dírou, která připomínala žumpu (vizáží, obsahem i smradem). Byla dostatečně veliká i hluboká. Sice ji zrovna zakrývali, ale kam mizí její obsah???

Na vykoupání je dobré dojet na ostrov, kde je moře ok. Na některých plážích zde jsou dobré boty do vody (ježci a kameny).

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Rozpálené uličky plné smradu, kterými se musí projít na hlavní třídu. Vše ožívá po18h. Není problém koupit jídlo, pití, dojít si na večeři nebo pojíst u stánku na ulici. Všechny jídelníčky jsou i v ruštině. Anglicky se domluvíte bez potíží. Od hotelu na hlavní třídě vpravo je fontána s delfíny. Úhlopříčně přes křižovatku jezdí otevřená nákladní auta jako taxi. Na osobu 10Bth. Kdo chce vystoupit, zazvoní a zaplatí. Rovnoběžnou silnicí jezdí auta zpět. Stačí zamávat. Na otočkách se platí.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dojem z hotelu - výborný výběr. Hlavně díky velkému bazénu, zahradě a klidu.

Dojem z okolí - hlavně smrad v malých uličkách okolo. Do moře jsme nevlezli. Byli lidé, kteří se koupali.....

Pokud chce někdo odpočívat a žít večerním životem, hotel doporučuji.

Zrovna tak doporučuji pobyt na pevnině pro výlety.

Pokud chce někdo plavat v moři - jeďte na ostrov.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pattaya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání