Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Ravindra Beach Resort & Spa **** (Thajsko - Pattaya - Jomtien Beach)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 134x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Ravindra je velmi příjemný, čistý, blízký bazenům a pláži u moře. Byli jsme velmi nadšeni s dostatečným množstvím volných lehátek u bazenů i na pláži po celý den.

Pláž byla denně uklizená, tudíž přístup do moře byl příjemný. Každý si zde mohl najít slunné místo nebo stín pod palmami. Lehátka jak u bazénů, tak i na pláži včetně zapůjčených osušek byly zdarma.

Ubytování  průměrně (5/5)

Byli jsme ubytováni na hotelu v 5 patře s výhledem na bazény, pokoj velmi hezký, prostorný včetně velké koupelny s vanou a se sprchou. K dispozici klientům na pokoji slouží trezor, televize, videopřehrávač, varná konvice se dvěma hrnky a denně doplňovanou kávou, čajem a pitnou vodou. Klimatizace na pokoji je docela tichá, manuálně ovladatelná, což je velká výhoda oproti klimatizacím s centrálním ovládáním.

Velmi jsme ocenili prostorný balkon, kde jsme trávili většinu volných chvil na hotelu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravovali jsme se pouze formou snídaní, které byly dostatečně bohaté na zeleninu, ovoce, maso, těstoviny, rýži, pečivo, zákusky apod. I když se jídlo denně opakovalo, tak bylo vždy možné si vybrat podle chuti.

Co se týče stravy přes den, tak je možné využít místní restaurace, ale ta je hodně drahá. Těsně vedle hotelu (u výjezdu) je ale malý obchůdek, kde lze zakoupit základní potraviny, které si můžete bez obav vzít na hotelový pokoj. Také lze využít místní trestaurace a obchůdku na pláži (cca 10 min. chůze). My jsme ale každý den navečer jezdili do centra Pattaye, kde jsme ochutnali thajské jídla a zakoupili v zeleninových či ovocných bufetech (Tesco) saláty na příští oběd. Úplně nám tato strava stačila.

Do města Pattaye jsme jezdili tuc-tucem, taxíkem nebo lze využít hotelový autobus, který vyjíždí od recepce hotelu a vysadí vás v centru u luxusního obchodního centra, odkud vás i oveze zpátky. Jízdenky se musí zakoupit na recepci (tam i zpět = 80bth / osobu).

Doporučujeme si na recepci vyptat mapu města a podle ní se orientovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vše bylo v nejlepším pořádku, neshledali jsme žádný problém.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotelová pláž není moc velká, ale bohatě stačí pro hotelovou klientelu. Každý den byla uklizená. Lehátka jsou zde velmi pohodlná (dřevěná na dvou kolech) s koženkovým polstrováním, jen jejich přesun v písku je pro jejich váhu dost náročný, ale jde to.

Moře u hotelu je asi po 10 metrech již hlubší, ale zase výborné pro plavce (za celý týden nebyly téměř žádné vlny). Někdy bylo moře na pokraji špinavé, ale na druhý den opět čisté. Záleží na přílivu a odlivu. Celkově ale koupání bylo příjemné, voda dost teplá.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu, respektive východ z hotelu je orientován k hlavní frekventované silnici. Zde není žádná možnost romantických procházek. Je nutné zajet do centra, tuc-tuky jezdí neustále a zastaví na mávnutí (cena 20 bth/osobu po hlavní trase je jednotná). Ideální je vyžít taxislužbu (za 100 - 500bth / podle vzdálenosti).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Záleží na každém, jaký si zvolí program. My jsme již byli v této oblasti podruhé, tak jsme nepořádali žádné vzdálené výlety (ty jsme absolvovali již minule), tak jsme si užívali moře a hlavně thajské kultury včetně večerního života v centru Pataye, zážitky jsou nezapomenutelné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pattaya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání