Napsat recenzi

Příjemný pobyt

Recenze hotelu Dusit Princess (Thajsko - Chiang Mai)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 81x
Recenze se líbila: 340 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • panoráma pokoje panoráma pokoje
  • postele byly rozdělené postele byly rozdělené
  • Výhled z okna Výhled z okna
  • Ten hotel je brán ve městě jako luxus Ten hotel je brán ve městě jako luxus
  • hotelový bazen hotelový bazen

Pěkný, čistý hotel na úrovni s dobrými službami a ochotným, usměvavým personálem.

Ubytování 

V tomto hotelu jsme během pobytu v Thajsku ubytováni celkem dvakrát. Poprvé s krásným výhledem na město. Podruhé bohužel s výhledem na zeď, na kterou jsem skoro dosáhl z okna. Všude čisto, pěkná velká TV. Hezká koupelna (poprvé se sprchovým koutem, podruhé vana). Postele jsme měli zvlášť. Možná kvůli tomu, že jsme s přítelkyní neměli stejné příjmení. Manželé kteří cestovali s námi měli manželskou postel. Nestíhající výtahy na tak veliký hotel a po schodech se prakticky nedalo jít - asi únikový východ a pro obsluhu. Na schodiště jsme se dostali, ale ze schodiště zpět na chodbu nás naše karta nepustila. Tak pozor ať tam nestrávíte noc.

Zabezpečená wifi po celém hotelu. Kód dostanete na recepci při check-in. Pozor, jakmile se ale odcheckujete z hotelu, už nejde - i když třeba čekáte 2h na transfer.

Strava a stravování 

Měli jsme snídani formou bufetu. Super jak thajská tak i mezinárodní jídla. Jen jsou v celém Thajsku trošku uchýlní na klimatizace. Venku 36 a recepci i restauraci měli podchlazenou na 19! Takže pokud nechcete nastydnout, berte si s sebou na jídlo mikinu a ponožky :-)

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vše co bych od takového hotelu očekával, akorát předražená čistírna. Ceny od kusu. Např kalhoty za 80THB (jestli si dobře pamatuji) přes ulici a všude ve městě prádelny od 40THB za 1 kg prádla.

Okolí hotelu 

Obří trhy, velký výběr Thajských specialit (jídla, masáže, suvenýry, oblečení i noční podniky). Ve městě i spoustu kulturních památek. Rušno - velké město

Celkový dojem 

Pobyt v tomto hotelu na nás zanechal dobrý dojem, vrátili bychom se

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Thajsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání