Napsat recenzi

Palumbo reef resort uroa

Recenze hotelu Jaz Amaluna Beach Resort (ex Palumbo Reef) *** (Tanzanie - Zanzibar - Uroa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2017
Přečteno: 713x
Recenze se líbila: 343 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

bylo to zklamání

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Resort fajn.pokoje staré zasedle,koupelna tragédie.klima nefungovala tak jak měla.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Každý den to samé malý výběr skoro žádné mořské plody.ovoce pouze při snídani , obědu a veceri.takze děti bez ovocem stravování.bary jsou tu tři a jedna restaurace.bary pouze otevřeny 2 a restaurace pouze na objednání jinak zavřeno .pitna voda pouze do deseti hodin jinak si ji musíte koupit ,ale problem je v tom ze bary zavírají v 10 hod .u bazénu občerstvení není jen babovka a cipsy a to pořad do kola.tedy shrnutí je takové ze je to tragédie

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení žádné ,služby žádné personal milý a v pohode

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Je tu velký příliv a odliv ale kdo to ví není zklamaný ,moře čisté Písek super čistými plazi vas každý den otravuji černoši ale stačí razantně závrať stop a mate klid při opačném jednání se jich nezbavite

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Špína předražené obchudky v garážích a otrávení cernosi

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Je takový ze majitel je Ital který neinvestuje do hotelu a svých zaměstnanců takže dělají cca150 dolaru za měsíc ale přesto se chovají super.system je tu nastaven tak ze ikdyz mate zaplaceno allexlusiv tak stejně platíte za cokoliv i za vodu po 10 hod což je nesmysl proste jinými slovy je to drzgresle.pokousel jsem se mu to říci a ptal jsem se proč to tak je zbaběle utekl a už sem ho nevidel .je třeba říci ze jsem za 11 dni platil ve slevě cca 20000 ale ted to stoji od 37-56 tisíc absolutně to neodpovídá hotelu a sluzbam.nedoporucuji tento hotel.ani za tu cenu kterou jsem měl ja

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 31
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání