Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Waridi Beach

Recenze hotelu Waridi Beach Resort & Spa AHG **** (Tanzanie - Zanzibar - Pwani Mchangani)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 689x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Pokoj
  • Ubytování Ubytování
  • Restaurace Restaurace
  • Bazén Bazén

Hotel jsem měla možnost navštívit v rámci infocesty na Zanzibaru. Hotel nabízí svým klientům neskutečný klid a hezkou příjemnou pláž. Rodiny s dětmi mohou využít i animační tým - mluví anglicky a v hotelu je přes sezónu.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází v Pwani Mchangani a zařízen je v zanzibarském stylu. Hotel je spravován italským vedením. Hotel má velmi příjemnou atmosféru již při vjezdu na recepci. Ubytovací zařízení se skládá z dvoupatrových budov, hotel má v nabídce standardní pokoje rodinné pokoje a suite. V pokojích je velká manželská postel s moskytiérou. Pokoje mají i klimatizaci. Při vstupu do hotelu je recepce, místní obchod i směnárna. Hotel má hlavní restauraci, restauraci a´la carte. Hosté mohou využívat i fitness a objednat se na místní masáže ve wellness centru. Wi-Fi je v hotelu za poplatek (v celém Zanzibaru je připojení velmi slabé).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

V hotelu jsem neměla možnost se stravovat. Hotel nabízí klientům snídaně, plnou penzi a soft all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál po celém Zanzibaru je velice ochotný, milý a přátelský. Snaží se vyjít v každém směru vstříc. Za celých 12 dní jsem se nesetkala s horším jednáním. Klient je pro ně vždy na prvním místě a podle toho se tak všichni chovají. Mnoho místních se učí i česky, především základní fráze (ahoj, jak se máš atd.).

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotel se nachází přímo u pláže. K dispozici je pro klienty i bazén. Na pláž a do moře je pozvolný vstup. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici, ale v omezeném množství. Když jsem hotel navštívili, voda byla blízko pláže a čistá. Někteří návštěvníci říkali, že občas se u hotelu objeví chaluhy na pláži. Pláže na Zanzibaru jsou veřejné. Je potřeba počítat s tím, pokud se vydáte po pláži ať na vycházku či na koupání, mohou k Vám přijít tzv. Beach boyové - snaží se nabídnout suvenýry, výlety.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V blízkosti každého hotelu na Zanzibaru je hodně místních obchůdků. K těmto obchůdkům se dostanete především po pláži. Na pláži bych počítala s místními. Někdy nabízejí výlety či suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel bych doporučila klientům, kteří vyhledávají klid a pohodu na dovolené. Vhodné pro relax. Nejedná se o rušnější oblast. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Při návštěvě hotelu na mě dýchla příjemná a přátelská atmosféra. Hotel nabízí i hezkou pláž. Měla jsem možnost si popovídat i s klienty, kteří zde byli ubytování. Moře odchází především po obědě, ale zase se brzy vrací. V hotelu bylo ubytováno hodně českých klientů. Při návštěvě Afriky - tedy i Zanzibaru je potřeba počítat s tím, že kategorie hotelů neodpovídají např. hotelům v Egyptě či v Turecku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání