Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Tulia Zanzibar Beach Resort

Recenze hotelu Tulia Zanzibar Unique Beach Resort ***** (Tanzanie - Zanzibar - Pongwe)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 1 485x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsem navštívila v rámci infocesty na Zanzibaru. Jedná se o český hotel s českými majiteli. Rok otevřený nový hotel na Zanzibaru s all inclusive. Při příjezdu do hotelu na Vás dýchá opravdový ráj, ale s evropským nádechem. Hotel Tulia ve svahilštině = relax. Hotel patří mezi 5 TOP hotelů na Zanzibaru.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel Tulia Zanzibar Beach je provozován českými majiteli. Byl stavěn 4 roky a otevřen je právě 1 rok. Je zařízen velmi luxusně a moderně. Hotel se nachází ve městě Pongwe. Ubytovací zařízení má jako jediné bazén se skluzavkami, soukromou pláž s plážovým servisem. Všechny pokoje v hotelu jsou velmi moderně zařízené, každý pokoj má vlastní terasu, posezení. Z některých pokojů je možný i výhled na moře nebo do zahrady. Hotel má několik zahradníku a areál hotelu má opravdu krásně zařízené zahrady a prostory (botanická zahrada na Zanzibaru přímo v hotelu)

Hotel je vhodný na líbanky. Děti nejsou ubytování, jsou za vysoký poplatek. Hotel má 16 pokojů. (5 výhled moře, 10 výhled zahrada a 1 royal suite - (soukromá zahrad, vířivka)O každého hosta se pečlivě starají. Wu-Fi je zdarma v celém hotelu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Hotel nabízí klientům all inclusive. Strava není omezena nijak časově je uzpůsobená na individuální přání klientů, možnost vybírat si z jídel. Dříve vařil v hotelu český kuchař. Snaží se klientům vyjít ve všem vstříc, není problém zajistit bezlepkové jídlo a jiné diety. Vše se dá domluvit s majitelem či na recepci v místě. V hotelu jsem neměla možnost se stravovat. Jediný hotel , který má pitnou vodu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál hotelu je velmi milý. Majitel Lukáš a jeho paní a další místní pracovníci. Všude na Zanzibaru je personál velmi milý, přátelský a ochotný. Snaží se klientům splnit veškerá jejich přání. I v tomto hotelu tomu není jinak. Hotel je k dispozici klientům 24 hodin denně. Hotel bych určitě doporučila českým klientům, kteří neumí cizí jazyk nebo se bojí v zahraničí komunikovat.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel se nachází přímo na pláži. Pláž je soukromá - nádherná, čistá a moře má opravdu tu pravou azurovou barvu. Plážový servis k dispozici. Hosté mohou využívat vodní sporty, potápění (vše je zahrnuto v ceně při zakoupení zájezdu).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

V tomto resortu si člověk opravdu odpočine. Při příletu na letiště až do odletu se o nic nemusíte starat, vše za Vás zařídí právě tento hotel. Jedná se o luxusní ubytování, které si dle ceny opravdu nemůže dovolit každý, ale určitě doporučuji a jsem přesvědčena, že pokud budete do této dovolené peníze investovat nebudete zklamaní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání