Napsat recenzi

Baobab Zanzibar s E*** **** prosinec 2014

Recenze hotelu Sandies Baobab Beach Resort **** (Tanzanie - Zanzibar - Nungwi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 648x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krásný pohled na moře po ránu od jiného hotelu. Z bungalovů hotelu Baobab na moře nevidíte Krásný pohled na moře po ránu od jiného hotelu. Z bungalovů hotelu Baobab na moře nevidíte
  • Ranní pohled z pláže na rybáře Ranní pohled z pláže na rybáře
  • Never more snídaně - párky a lečo, chelab ve vajíčku, osmažená rajčata s eidamem a sladké croissanty Never more snídaně - párky a lečo, chelab ve vajíčku, osmažená rajčata s eidamem a sladké croissanty
  • Never more večeře - obalené kuřecí kosti bez masa Never more večeře - obalené kuřecí kosti bez masa
  • Umyvadlo v 4* hotelu Baobab Umyvadlo v 4* hotelu Baobab
  • Zásuvka vydávající podivný smrad spálených drátů v 4* hotelu Baobab Zásuvka vydávající podivný smrad spálených drátů v 4* hotelu Baobab
  • Ucpaný odtok ve sprše v 4* hotelu Baobab Ucpaný odtok ve sprše v 4* hotelu Baobab
  • Zadní výhled a moskytiéra v 4* hotelu Baobab Zadní výhled a moskytiéra v 4* hotelu Baobab

Zájezd s E*** **** poslední týden v prosinci 2014.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Chýše s nefunkční klimatizací, kterou opravovali v čase našeho příjezdu a ještě po 3 dny za chodu. Po 2 dnech zoufalého spaní na lehátku na pláži, kde byla ještě přijatelná teplota pod 30C, přišly horečky a zimnice na jednoho z nás. Delegátka nás druhý den odbyla smskou, že hotel nemá jinou volnou chýši. Až po opakovaném výstupu na recepci hotelu plném sprostých slov a se žádostí odhlášení a vrácení peněz se náhle zjevil pokoj s funkční klimatizací. Aklimatizace se však nepovedla a horečky a zimnice z těla s nástupem nové chýše a klimatizace odezněly až po dalších 3 dnech. 5 dnů z 8 v háji.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava ve stylu, sněz, ať se aspoň zasytíš. Snídaňovému menu vévodily každý den párky a lečo a desítky sladkých pečiv na různé variace. Vrcholem gastronomie pak byl za 7 dnů 2x podávaný osmažený toustový chleba ve vajíčku, osmažená napůlená rajčata s rozteklým eidamem a sladké pizzy potáhlé tomatem s výškou těsta 3 cm. K večeři dominovaly několikrát nedogrilované mořské potvory - krabi, langusty atd.., napůl syrové, neboť byly grilovány narychlo před dlouhou frontou čekajících lidí s talíři. To samé s nedopečeným masem. alespoň, že byly k dispozici mísy různých salátů se zeleninou a ovocem. Jedna hvězdička patří čerstvému ovoci - ananas, banány, mango, a restovaným plátkům čerstvé ryby, kterou se jako jedinou domorodcům dařilo propéci celou a byla výborná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Technické vybavení hotelu katastrofální - orezlé kohoutky, pouze studená voda, zamrazené lednice, na 3 pokojích nefukční klimatizace. Slibovanou vodu v ceně soft all inclusive je možné odebírat pouze do malých kelímků z barelu na baru hotelu, což má jasný strategický účel. Chcete pít vodu zadarmo? Pak nesmíte odcházet od našeho baru. Chcete na výlet mimo náš hotel? Kupte si vodu v koloniálu na 2 dolary. Chcete místo nepoživatelné Jihlavanky opravdové espresso? Kupte si za 1,5 EUR na baru. Personál a obsluha snaživá, na baru vše v milé a přátelské náladě. Personál v kuchyni bohužel vůbec nevěděl, co dělá a jak má vařit. 2 hvězdičky na čisté ručníky a vybavenou pláž.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

5 hvězdiček za nádherné pláže, moře a bílý písek. Po pláži se dají podnikat i delší pěší výlety pár km, kdy se zbavíte otravných plážových naháněčů a obchodníků se vším možným mezi přátelské místní domorodce, kteří z vás nechtějí za každou cenu vymámit bakšiš. V nemocném těle z nefunkční klimošky na Baobabu si však veškerou radost moc neužijete.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tragédie pro všechny, kdo hledají klidnější prostředí. Baobab je vsazený společně s několika dalšími hotelovými komplexy do uzavřeného mega-komplexu, vlastněného a navštěvovaného převážně Italy. V každém komplexu se odehrávají tzv. animační programy, jejich cílem je hlavně to, aby v okolí několika set metrů vznikl co největší rámus a řev minimálně do půlnoci. Na pláži potkáte výhradně "civilizované" domorodce mluvící perfektní angličtinou, kteří se dokáží během několika vteřin stát Vašimi dlouholetými kamarády z dětství, znají dokonale Vaši vlast a prodají Vám za cenu hodnoty vašeho auta doma, výlet na lodi, dřevěnou destičku s vaším jménem, masáž za plentou a hašiš. Za návštěvou opravdové Afriky a setkáním se s místní kulturou musíme cestovat několik desítek minut pěšky mimo tyto turistické komplexy.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Baobab tak, jak vypadá v současném stavu s novým italským majitelem a laxním přístupem zaměstnance CK k řešení problémů s klimou = NEVER MORE

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání