Napsat recenzi

Fantastický Zanzibar -brilantný Baobab Resort Nungwi

Recenze hotelu Sandies Baobab Beach Resort **** (Tanzanie - Zanzibar - Nungwi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 953x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kto pozná pomery v Afrike vie presne čo ho čaká, zatiaľ sme boli len nad rovníkom ,teraz sme boli pod ním ,oplatilo sa,fantázia, žiadny problém a keď aj bol ,vyriešený v kľude a bezchybne.Boli sme veľmi dobrá parta.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Krásny rezort, bungalovy síce jednoduché ale za príplatok cca 100 Eu dostanene de luxe apartmán s krásnou terasou hned pri pláži a máte absulútny pokoj až do konca pobytu.Upratujú poctivo a pravidelne,zoberte darčeky pre ich deti-ceruzky, cukríky,zošity,vymalovávanky atd-veľmi si to vážia.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Na pomery vo východnej Afrike veľmi dobré- síce jednoduché raňajky ale večere absolutne kvalitné , mäso, ryby morké plody, ovocie super -bez problémov čo sa týka žalúdočnočrevného traktu.Ráno pozor pri raňakách -kradnú vtáky jedlo zo stola ak nedávate pozor.Nealko pravidelne a dostatok, alkohol si zoberte, ak sa Vám minie, kúpite si bez problémov v obchodíku pri pláži smerom na Nungwi asi 200 m.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolie a príroda v rezorte nádherná, čistá,bezpečná- krásne stromy, kvety, záhradky, vtáky, leguány do pol metra, jedna- dve opice,biely papagáj, raz chytili masajoviia malú zelenú mambu , inak pohoda a kľud.Personál bez problémov-bezpečnostná služba všade zabezpečená- masajovia dávajú pozor na všetko.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Takú krásnu pláž len tak ľahko nenájde -teplá voda, čistá, minimálny posun vody pri odlive,krásne pomery pod vodou pri šnorchlovaní, dávajte pozor na ježkov hlavne pri odlive, keď Vás pichnu neni problém-masajovia pomôžu, napichnete miesto,vytlačíte trošku nakvapkéte mliečnu šťavu z papay, ktorú Vám donesú zo stromu,a za dva dni je to zahojené.Papayou sa liečia všetky oderky, zápaly,bodnutie atd.,

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Na výlety choďte miestnymi sprievodcami , sú na pláži,všetko si dohodnete, ceny výborné všetko Vám ukážu, zabezpečia celý program, už vedia aj po česky, dávali sme im hodiny češtiny.Do Nungwi choďte pešo- po pláži .Obchodíky v okolí vedla pláže , kupite skoro všetko.Vonku pred resortom smerom doprave asi 300 m kvalitý obchod na alkohol,inak nekúpite nikde.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Doporučujem každému kto má plné zuby Egypta, Tunisu, Maroka, Grécka, Turecka , Španielska a podobných miest. Myslím ,že tam treba ísť viac krát- je to super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání