Napsat recenzi

BAOBAB - trocha reality (4 hvězdy je přehnanost)

Recenze hotelu Sandies Baobab Beach Resort **** (Tanzanie - Zanzibar - Nungwi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Termín dovolené 10.1.2014 - 20.1.2014

Co se týče dovolené v tomto resortu, tato byla báječná, avšak mohli za to lidé, se kterými jsme se zde seznámili a také krásný oceán a příroda.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytovaní je pouze o dvou hvězdičkách, a to v bungalovech. Resort mají v pronájmu Italové, a tito se moc nesnaží. Člověk by pochopil, že vlhkost vzduchu dělá s kovem své, ale Italové jsou nepořádní a hotel neudržují. Pokud chcete navštívit tento resort, připlaťte si za pokoj Delux, jinak nemusí být dovolená žádná sláva. V pokojích, resp. na sociálkách byl puch z kanalizace, plíseň v rozích- sociálky měly úroveň tak našich ubytoven (nebyla jsem zde v žádné, ale tak si to představuji). Po výměně a příplatku 100 USD si člověk polepšil- větší pokoj, postel a i sociálky trochu lepší.

Pokud tedy nejste typ na opravdovou Afriku, raději zvolte hotel jiný.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava zaměřena na Taliány, takže hodně těstovin, avšak i s mořskými plody. Jídla se nám zpočátku zdálo málo- oproti jiným destinacím (Mexiko, Brazílie, Egypt, Tunis, Thajsko, aj), ale člověk byl pak spokojen. Snídaně- vejce, omelety, zelenina, gril. zelenina, párky, toasty, palačinky. Káva, čaj, jujce, voda.

Večeře obsahovala i jídlo z grilu, tedy hovězí, rybu, kraby, aj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Co se týče sportu- pingpong, volejbal, gymnastika ve vodě a úžasné plavání. Člověk je zvyklí z jiných resortů na více, ale stačilo to. Personál hotelu je super. Zanzibarký animátor je úžasný, doplňoval jej Ital, ten však jen krášlil svět a nedělal nic. Tedy Zanzibarci jsou ochotní a milí lidé. Co se týče jakýchkoliv nároků či požadavků na opravy, tak odpověď čekejte pouze - Hakunamatata - tj. nic neřešte.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ráj! Doporučuji tento resort ohledně pláže, neb oceán ustoupil při odlivu max o 20 metrů (oproti východu ostova, kde lidé měli odliv až 1,5 km). Na plážích skoro nikdo, ač byly resorty plné. Písek nádherný, avšak při odlivu doporučuji boty do vody, neb oceán má i ježky (masajové vám však vždy pomohou, pokud na nějakého šlápnete)

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Afrika:-) obzvláště přístupová cesta byla něco příšerného. Cesta z letiště trvala 75min. Procházky byly možny po pláži i k hlavní silnici, obchůdky- shop na pláži, masajské obchody byly také u pláže, cca 3min.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Ten byl skvělý, avšak pouze díky lidem a oceánu. Jinak nejhorší resort, co kdy člověk navštívil. Hvězdičky neodpovídají, Italové jsou příšerní, žádný program pro čechy, ale místní se učí a snaží se. Masajové úžasní a ochotní. Kdo však je zvyklí na evropský styl hotelů- tak sem nejezděte. je to opravdu Afrika. A moje doporučení na léky- mějte sebou Ercefuryl a také Imodium. Jinak v lednu žádný obtěžující hmyz, ani komáři, jen ráno u snídaně včely, které však agresivní nebyly. Snídá se v podstatě jen pod střechou, tedy ptáci, opise, hmyz u stolu obvyklí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

karolína: musíme jen souhlasit - 5. 1. 2015 13:18

tento komentář k hotelu Baobab je uplně přesný. Bohužel. Nejsme žádní snobové, ale za 4 hvězdy jsme očekávali něco uplně jiného. Nemám co dodat, skvěle popsáno. Italové byly velice obtěžující svými výlevy do pozdních nočních hodin.....ale ranní procházka po pláži k majáku a za maják, kde už byla jen samá nádhera a byla veškerá naštvanost ta tam. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání