Napsat recenzi

Palumboo Kendwa

Recenze hotelu Palumbo Kendwa Hotel **** (Tanzanie - Zanzibar - Kendwa)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 753x
Recenze se líbila: 350 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Pokoj Pokoj
  • Výhled z hotelového pokoje Výhled z hotelového pokoje
  • červené místní vozidlo na pláž červené místní vozidlo na pláž
  • Bazén Bazén
  • Hotel Hotel
  • Lobby prostor Lobby prostor
  • Balkony v pokojích s výhledem na moře Balkony v pokojích s výhledem na moře

Menší hotel s krásnými plážemi na severu ostrova. V hotelu jsem byla ubytovaná 3 dny v rámci infocesty na Zanzibaru.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel je menší, jednoduchý, řekla bych spíše rodinný. Je zařízen v typickém zanzibarském stylu. Hotel položen na kopci, je veden jako 4*, řekla bych, že více odpovídá na 3* (jak ubytováním, vybavením i stravou). Nejvíce se mi líbila vstupní hala a lobby místnost s dřevěným nábytkem. V lobby hale funguje Wi-Fi připojení na pokojích už není signál,Wi-Fi je bez poplatku, heslo k vyzvednutí na recepci, ale připojení má slabší signál. Hotel je od pláže cca 10 minut cesty místním automobilem. V hotelu je k dispozici bazén, který je každý večer čištěn. Pokoje jsou sice malé, jednoduché, ale každý den uklizené a vyzdobené místními květinami.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Hotel nabízí program soft all inclusive a all inclusive. Soft all inclusive nenabízí alhokolické nápoje, je možné přikoupit na baru. Vše se platí až po odjezdu z hotelu. Snídaně 7:30 - 10:00 hodin, oběd 13:00 - 14:30, snack 17:00 - 18:00, večeře 20:00 - 21:30. Jídlo opravdu nebylo dobře, malý výběr, nebylo ochucené, žádná zelenina, ovoce malý výběr. Opravdu se člověk nenají. Oběd a svačinka je v restauraci na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoje Standardní + standardní pokoje s výhledem na moře. Nejhezčí pokoje Panorama 1 a 2 to jsou opravdu krásné pokoje, nádherně a čisté a bohatě vybavené. My jsme bydleli ve standardním menším pokoji. Na přespání dostačující, ale určitě nečekat žádný luxus. Personál je v hotelu velice milý a ochotný. Pokoje mají k dispozici trezor (nevyužila jsem).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel je vzdálen od pláže cca 10. minut jízdy místním malým červeným vozidlem. Kapacita cca 20 lidí. Může se chodit na pláž i pěšky, ale doporučuji využít vozidlo (je zdarma). Pláž je krásná, dlouhá s bílým pískem. Počítat s tím, že na pláži jsou místní. Nabízejí různé suvenýry, výlety. Pokud si jich člověk nikdo nevšímá, nebudou dále nic nabízet. Voda je krásná, čistá a azurová. Na pláži je bar, který je součástí all inclusive, nic se tedy neplatí. Na pláži jsou lehátka omezený počet a ručníky jsou k dispozici na recepci na hotel za vratný depozit 5 EUR, každý druhý den lze vyměnit.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Místní malá vesnička. Obchody se suvenýry. Písečná pláž a další hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel je jednodušší, menší a s jednoduchým vybavením. Doporučila bych určitě kvůli pláži, protože je dlouhá písčitá s azurovým mořem. Typické pro Zanzibar. Hotel bych určitě nedoporučila kvůli jídlu a jednodušším pokojům. Určitě je na zvážení, co od dovolené každý očekává a co preferuje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání