Napsat recenzi

Doporučení k zájezdu do hotelu Induruwa Beach Resort

Recenze hotelu Induruwa Beach Resort *** (Srí Lanka - Západní pobřeží - Induruwa)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2019
Přečteno: 70x
Recenze se líbila: 335 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelové bazény Hotelové bazény
  • Zákaz plavání Zákaz plavání
  • Vstup na pláž Vstup na pláž
  • Vrány se cachtají v bazénku Vrány se cachtají v bazénku
  • Pohled od hotelu na pláž Pohled od hotelu na pláž
  • Liduprázdné široké pláže Liduprázdné široké pláže
  • Koupání pro zdatné plavce Koupání pro zdatné plavce
  • Nekonečné čisté pláže lákají k procházkám Nekonečné čisté pláže lákají k procházkám
  • V Hikaduwě se můžete vykoupat s želvami V Hikaduwě se můžete vykoupat s želvami

Hotel můžeme jen doporučit, vše zde bylo v pořádku, snad jen příliš mnoho vran, které posedávají po hotelu, cachtají se v bazénu a každou chvíli pokálejí v lepším případě lehátko či ručník. Navíc jsou velmi hlučné, takže v tomto hotelu nečekejte ticho - příboj je zde velmi silný a vrány hlučné. Ale personál, ubytování, strava a především okolí - to vše je super!!!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel byl čistý, pokoje prostorné, úklid dle Vašeho přání třeba denně, k dispozici ručníky a šampony, k dispozici 2 bazénky, sprcha, lehátka a ručníky u bazénu zdarma. Personál příjemný a vstřícný.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme zaplacené pouze snídaně - ty byly super, na výběr bylo sladké, slané, teplé i studené, vejce, párky, lívance, palačinky, rýže, ryby, kuře, curry, džusy, káva, ovoce i zelenina, pečivo..... na co si vzpomenete a vše můžete libovolně kombinovat. Nám chyběl pouze džbán s vodou, ale personál na naše přání vodu přinesl ve sklenkách, takže se opravdu snažili vyhovět každému přání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu - pokoje byly prostorné, vybavené vším potřebným, čisté

Služby - úklid, výměna prádla - vše bylo možné požadovat denně - bez připomínek

Personál - usměvavý, vstřícný, ochotný, příjemný

Sportovní vyžití - k dispozici posilovna a kulečník - za našeho pobytu nikdo v tom vedru nevyužil

Bazény 2 - pro děti a na plavání + 2 vířivky - mínus dáváme velkému hejnu vran, které jsme v jiné části pobřeží neviděli a které se cachtají v bazénech a všude kálejí, což se nám zdálo velmi nehygienické

Animační programy nebyly žádné

Hlídání dětí - nemáme informace, nevíme, že by toto někdo požadoval

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel je přímo na pláži, ale přístup na pláž se dá srovnat s horolezeckým výstupem - chybí schůdky, lidé scházejí po kamenech a naskládaných cihlách, přidržují se klacků zapíchaných do písku, pro starší lidi, malé děti či invalidy naprosto nevhodný přístup k moři. Hotel toto řeší cedulí "zákaz koupán". Pokud se však ocitnete na pláži, ta je krásná, široká, čistá, se zlatavým pískem, vhodná k dlouhým procházkám.

Vstup do moře je pozvolný, ale moře je divoké, 3metrové vlny, které vás semelou - během našeho pobytu došlo k několika zraněním, pro děti zcela nevhodné, ale to je v této části pobřeží všude stejné.

Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a v areálu hotelu zdarma, na pláži k dispozici nejsou - stejně jako v okolních hotelech. Nabídka vodních sportů v tomto hotelu nebyla, vodní skútry byly k dispozici na jihu země (Galle, Mirissa).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu - doporučujeme procházky po pláži, na silnici je rušný provoz, tam doporučujeme využívat tuk-tuků, taxi nebo místních autobusů.

Hned proti hotelu jsou 2 restaurace, 2 stánky s ovocem a zeleninou, vedle hotelu je řada restaurací i místních jídelen. Do nejbližšího města (Bentota) je to asi 5 km, využívali jsme tuk-tuk, do vzdálenějších města (Mirissa, Galle) jsme využili místní autobusovou dopravu, která je velmi levná a je to adrenalinový zážitek - doporučujeme.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byli jsme spokojeni s hotelem, jídlem, pláží, pořádající cestovní kanceláří a všemi službami, nejvíce nás však okouzlili místní lidé - jsou úžasní, přátelští, ochotní, usměvaví, chudí, ale spokojení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání