Napsat recenzi

Deer Park Hotel - hotel uprostřed džungle

Recenze hotelu Deer Park Hotel **** (Srí Lanka - Polonnaruwa - Giritale)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 121x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohoda u bazénu pohoda u bazénu
  • pohled k hotelu pohled k hotelu
  • nádherný výhled na jezero nádherný výhled na jezero
  • večerní pohled na bazén večerní pohled na bazén
  • okolí hotelu okolí hotelu
  • ložnice ložnice
  • koupelna koupelna
  • naše vilka naše vilka
  • dezerty dezerty
  • dezerty dezerty
  • restaurace restaurace

Krásný 4* hotel v úžasném prostředí. Když ráno vstanete a otevřete dveře, máte pocit, že jste se vzbudili v džungli. Sledovat z lehátka západ slunce nad jezerem Giritale je také nezapomenutelným zážitkem.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

V hotelu jsem byla ubytovaná 2 noci v rámci infocesty. Klientům je k dispozici 80 vilek různých typů (jednopodlažních nebo dvoupodlažních), které jsou orientované buď k jezeru a nebo ke dvěma bazénům. Bydlela jsem ve vilce u bazénu, která byla uvnitř tmavší díky zastínění stromů. Co se týče vybavení, vše bylo v pořádku (TV set, set pro přípravu kávy a čaje, fén, minibar a trezor). Trochu nás překvapila "přírodní" koupelna, kdy ve sprchovém koutu rostly živé rostliny a nad nimi byl průzor ven.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Během pobytu jsme využívali polopenzi, kdy snídaně i večeře byly formou bufetu. Velký výběr byl především z místní kuchyně (vše bylo hodně pikantní) a také z mezinárodní (lasagne,špagety). Velký výběr dezertů a čerstvého ovoce. Já jsem ocenila flambované ovoce, které bylo připravováno na přání každého, dle jeho chuti. Jediné co mě zklamalo byla káva, která byla k dispozici pouze rozpustná v sáčcích a každý, kdo zatoužil po troše kofeinu, si musel udělat tuto...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

V hotelu jsou dva bazény oddělené kaskádovým přepadem s možností zapnutí trysek v bočním rameni bazénu, které nám nabídl ochotný personál. Pod hotelem přes silnici je jezero Giritale a menší jezírko s rybičkami hned u hotelu v krásně udržované zahradě. Personál velmi příjemný a ochotný. Jejich vřelé úsměvy a zájem, byl jedním z faktorů, které povznesly tento pobyt. Dále byla k dispozici 24 hodinová recepce, venkovní posezení, posezení ve vstupní hale, bar s kulečníkem nebo také posilovna a lázně.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu je krásné a pečlivě udržované. Pozor na opičky, které kradou. Chvíle nepozornosti a z lehátka je rázem banán a krém na opalování pryč :-).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

V tomto resortu na vás dýchne pocit pravé exotiky a doporučila bych ho lidem, kteří nevyhledávají pláže, ale touží po odpočinku a po klidu. Svým umístěním je vhodný také pro cestovatele, neboť v okruhu několika kilometrů jsou významné památky jako například Sigiria, Polonnaruwa...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání