Napsat recenzi

Recenze hotelu Pandanus Beach

Recenze hotelu Pandanus Beach Resort & Spa **** (Srí Lanka - Galle - Induruwa)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 522x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0

16 dní na Srí Lance v hotelu Pandanus Beach bylo naprosto úžasných. Nádherná příroda, která chvílemi připomíná botanickou zahradu, úžasně teplý oceán, krásné výlety po ostrově a milí lidé i když na pobřeží už tak trochu nakažení turismem.

Ubytování  průměrně (5/5)

Po příjezdu na hotel přivítací drink od usměvavého personálu a okamžité ubytování na perfektně uklizený a příjemně zchlazený pokoj s výhledem přes bazén na oceán. Pokoj velký, spojený se sprchovým koutem a WC - vše udržované a čisté. Za 16 pobytových dní a 4 jednodolarové bankovky položené na postel, každý den nějaké ručníkové překvapení. Vždy pečlivě uklizeno a vyměněno. Na hotelu byla převážně německá klientela, která si užívala důchod v exotické destinaci a tak v noci klid, bez žádných opileckých výjevů. Hotel přímo na pláži, do oceánu max. 70 metrů. Úžasné.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme polopenzi a ta byla dokonalá. Výběr všeho možného i nemožného. Každý si musí vybrat. K večeři vám každý den hraje jiná živá hudba. Pokud dáte najevo to že vám chutná a mě tam opravdu chutnalo, hotelový manažer vás vezme na exkurzi do kuchyně, aby jste viděli jak se ty dobroty vyrábí. Personál kmitá neuvěřitelným způsobem, vše čisté, ihned doplněné. Ještě že tam mají obrovské talíře.... Co bych doporučil? Džusy z čerstvého ovoce, ananas (chuťově úplně jiný než u nás), malé banány s rozmanitou chutí, ryby s nepřeberným množstvím omáček a zálivek a neuvěřitelné kombinace rýže s čímkoliv. A jako bonus skvělé sladké pochutiny. Nabídka poloviční než v Egyptě nebo Tunisu, ale co talířek, podnos, miska - to je naprostá perla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Samozřejmost Wi-Fi v celém areálu hotelu a mě stačila ke spokojenosti ještě docela slušná posilovnička s úžasným trenérem. To musíte zažít, i ten nejhlubší a zarytý introvert zde najde kamaráda. Sice to do této kategorie asi nepatří, ale jedna dobrá rada. V hotelu voláte přes Wi-Fi bez problémů. Ale pokud se dostanete mimo hotel, tak jeden ze skvělých českých operátorů vám naúčtuje 71 Kč za minutu hovoru do ČR. Pokud si ale koupíte místní SIM kartu Dialog, tak vás hovor na mobil nebo pevnou linku do ČR bude stát neuvěřitelných 5 Kč za minutu. Tak se ptám, kde se stala chyba? A ještě jedna rada. Výlety s místní cestovní kanceláří ano, jsou spolehliví a můžete se spolehnout, že vás dovezou a odvezou tam, kam chcete, ale je tam spousta místních, kteří nabízejí to samé za podstatně nižší cenu. Takový výlet do Galle Tuk tukem je jedno neuvěřitelné dobrodružství. Ale uvidíte ty nejkrásnější pláže na ostrově, kde vám Tuk tukář ochotně zastaví a ještě vás vyfotí. Myslím, že tento druh výletů je bezpečný. Jinak se dá ještě přeplněnými autobusy a vlaky, ale Tuk tuk je kus romantiky.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž skvělá, písčitá a v tomto období před druhým monzunem naprosto prázdná. Jinak co se týká počasí, tak polovina z těch šestnácti dní sluníčko s občasným mrakem a druhá polovina sluníčko s občasnou přeháňkou, kdy na vás v průměru spadne asi vana plná dešťových kapek. Ale jak to rychle přijde, tak to rychle odejde. Ale cena v tomto období začínala 2 a cena v období, kdy svítí jenom slunce začíná 6. Ale abych dokončil pláž. Oceán naprosto úžasně teplý. Ale abych jenom nechválil. V tomto období před monzunem velké každodenní vlny. Na plavání to rozhodně není, ale skotačení ve vlnách - úžasné. Jenom pozor, vlny mají obrovskou sílu, nejste ve Středozemním moři. Ještě jedna rada na konec. Sto metrů od hotelu nalevo je taková vana, kde se vlny lámou dost daleko od břehu a při odlivu si i zaplavete. A vlastně ještě něco. Šnorchlovací soupravu klidně nechte v tomto období doma. Jediný útes je v oblasti Hikaduwa a i ten je v tomto období dost zamlžený.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Kokosové palmy, kokosové palmy, kokosové palmy.....

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Úžasná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Galle - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání