Napsat recenzi

J hotel a Srí Lanka

Recenze hotelu Hotel J Negombo *** (Srí Lanka - Colombo a okolí - Negombo)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupání slonice Tily v Pinewale... Koupání slonice Tily v Pinewale...
  • ... a mazlení se slůňaty. ... a mazlení se slůňaty.
  • Vstupní brána do Dambuly Vstupní brána do Dambuly
  • Skalní chrámy v Dambule Skalní chrámy v Dambule
  • Sigiriya Sigiriya
  • I zvířátka jsou přátelská... I zvířátka jsou přátelská...
  • Chrám Budhova zubu v Kandy Chrám Budhova zubu v Kandy

Naprosto nejkrásnější dovolená, kterou si chci příští rok určitě zopakovat. Všechen servis perfektně zajištěný, úžasní a ochotní lidé nejen v J Hotelu, ale na celém ostrově. Můžu doporučit všem, kteří nehledají pouze all inclusive, ale zážitky...

P.S. Je vhodné naučit se pozdrav "Áju-bóvan", který znamená ahoj, dobrý den i nashledanou. Ruce se sepnou na hrudi a malinko skloníte hlavu. Funguje to zázračně. A děkuji - "istúty".

Ubytování  průměrně (4/5)

Žádný přepych, ale velmi účelně a pěkně zařízení, především však čisté. Hotel byl nedávno zrenovovaný, takže je vše nové. Velký pokoj s balkónem a klimatizací. Každý den se uklízelo a také (zbytečně) měnilo ložní prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měly jsme jenom snídaně - ty byly buď kontinentální nebo místní. Protože mám ráda ryby, zeleninu a karí, tak jsem byla velice spokojená. V poledne a večer se dá v hotelu koupit jídlo - buď teplé nebo sendviče a to za velmi slušné peníze. Ostatně jako všude na Srí Lance.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

O personálu se dá říci jediné - naprosto úžasný, usměvavý, vstřícný a ochotný kdykoliv pomoci. Dokonce mi půjčili hotelový počítač, když jsem potřebovala potvrdit letenky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Indický oceán je trošku bouřlivý, ale jistí to bazén mezi hotelem a mořem... Pláž písčitá a zlatá.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jako všude na Srí Lance žádný přepych. Ale v dosahu jsou některé budhistické památky a křesťanské kostely, kanál, který vybudovali Holanďané, butiky, rybářský trh a centrum ájurvédské medicíny.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nádherný duchovní zážitek. Všude milí a přátelští lidé. Doporučuji zařídit si s Royem (zástupce místní CK, které hotel patří, a jako průvodce v angličtině doporučuji Jaffara) výlety po ostrově. My jsme s nimi cestovali celkem 5 dní, ale bylo to žalostně málo.V každém případě vylézt na Sigíriyi, vidět skalní chrámy v Dambule, navštívit Anurathapuru a "poňufňat" se se slůňaty nebo si vykoupat slona v Pinewale je zážitek, na který se nikdy nezapomene. A to zmiňuji jen část toho, co Srí Lanka nabízí. Tento ostrov se opravdu stal mojí srdeční záležitostí...!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Colombo a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání