Napsat recenzi

Pěkná dovolená.

Recenze hotelu Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 463x
Recenze se líbila: 344 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po dlouhé době jsme si konečně užili svoji dovolenou podle svých představ.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj de lux, výhled na moře, balkon, perfektní postel, mini bar, HD televize, koupelna velká s vanou, sprcha, bidet, dvě umyvadla, průhled do pokoje, rolety vše na dálkové ovládání, trezor, osvětlené skříně, dokonce fungující klima!

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Ta nás bohužel trochu zklamala. Trochu obsahově- ani jednou nebyly mořské plody, někdy chyběla rajčata, nebyly hranolky (ty to vše jistí...). Jinak ale výběr velký, dobré polévky. Organizačně trochu chaotické - hlavní jídla se vydávala v malých nádobách v rozích jídelny, kdy při větším počtu vznikaly fronty, přílohy, zákusky, saláty a pečivo se nacházelo uprostřed jídelny. Logicky by to mělo být asi naopak. Ale asi to tak mělo být. Pití dostatek - při all inclusive sortiment dobrý. Při prohibici v zemi byly k dostání i alkoholické nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Zatím nejlepší přístup, co jsme zažili. Personál milý, usměvavý, vstřícný, ochotný, snaží se s vámi pořád komunikovat. Úklid na pokoji bez chyby, pořád něco tvoří z ručníků, aby vás pobavili - my jsme měli např. labuť, králíka, nějako opici na věšáku apod. V jídelně vás doprovází až na místo ke stolu, mají neustále zájem o vaši spokojenost. V převážné většině se jedná o Filipínce, či mladé Indy, doporučuji oprášit angličtinu, v jiné řeči nekomunikují.

Množství animačních programů, spa, masáže, posilovna, fotbal, volejbal apod. Večer od 22,00 hod. klid. WIFI zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláže písčité, dostatek lehátek a slunečníků zdarma, moře teplé 37 st. V moři čilý život - krabi, hvězdice, ježci, různé druhy barevných rybek a ryb, dokonce se s námi přišla pozdravit i želva. Voda v Perském zálivu je dosti slaná, umožňuje i bez lehátka ležet na hladině. Za dobu pobytu jen mírné vlny. Všude na pláži byly bary, klimatizované záchody se sprchami, možnost vodních sportů - skůtry, čluny. Dokonce jsme objevili i jeden klimatizovaný bazén, aby se člověk mohl aspoň na chvíli schladit.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Nemůžeme hodnotit. Na výlety a nákupy jsme jezdili autobusy. K dispozici jsou hotelové taxíky a místní taxi, které jsou levné. Vydat se do okolí hotelu, kde jsou jen ulice s domky - centrum je vzdálené několik km - nemá smysl.I kvůli vedru přes 50 st. V dále jsme viděli nějaké hory a s mořem a s arabskými motivy zástavby tvořili krásnou kulisu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Ještě na závěr radu - je dobré si vzít kreditní kartu, lze s ní platit skoro všude. Je to lepší. Když platíte eurem, máte špatný kurs, neradi jej berou a vrátí vám na zpět v dirhamech. Ke klientele - v hotelu převažují němci a češi. Závěrem chci říci, že jsme byli po dlouhé době konečně spokojeni a odjížděli jsme odpočinutí a díky výletům např. do Dubaje i plní skvělých zážitků. Díky Ras Al Khaimah !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání