Napsat recenzi

docela dobrá dovolená

Recenze hotelu BM Beach Resort **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem spíše pozitivní, slabinou byla péče přidělené delegátky, kterou jsme viděli za 12 dní jen 1x a nepodařilo se jí zajistit ani jeden z výletů, o které jsme měli zájem (Mursadam, Dubaj). Výlety ale bylo možno bez problému zajistit i vhotelu, dokonce levněji.

Péče při příletu vzorná, při odletu jsme zažili malý horror, na odvoz na letiště jsme čekali přes hodinu, nakonec jeli taxíkem.

Příjemným překvapením od vedení hotelu byla možnost strávit 2 dny v hotelu téhož řetězce v Abů Dhabí.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje Cabanas jsou prostorné, ale velmi skromně zařízené. Chybí poličky na osobní věci a šaty. Pokoj má velmi malé okno a je i při slunečném počasí velmi tmavý.

Koupelna je naopak vybavená výborně, ale velmi malá.

Úklid a čistota velmi dobré.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Sortiment při snídaních se vůbec nemění. Velmi chudý výběr salámů (2) a sýrů (zpravidla 1, výjimečně 2). K obědům a večeřím velký výběr salátů, některé velmi dobré. Nepřítomnost vepřového masa je kompenzována dostatkem rybích jídel. Kdo nerad ryby, nebude asi příliš spokojen, ke každému obědu nebo večeři je právě 1 jídlo z hovězího nebo skopového a 1 jídlo z kuřecího masa. 1x týdně maso přímo z roštu.

Pokrmy většinou docela chutné.

Všechny nápoje k hlavním jídlům je nutno i při programu AI objednávat u personálu a pak záleží na štěstí. Většinou je donesou poměrně brzy, ale několikrát se stalo, zvláště když je jídelna plnější, že jsme pití dostali až za 30 min k moučníku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál je v naprosté většině ochotný a vstřícný. Program AI je ve srovnání s jinými destinacemi skrovný v sortimentu i časech, kdy může být čerpán. Většinou pozůstává z piva a vína (lepšího než jinde) k hlavním jídlům. Po 22 hodině nedostanete nikde nic.

Hotel nám nabídl, že můžeme (bez jakéhokoliv příplatku) strávit i několik dní v novém hotelu v centru Abú Dhabí. Využili jsme na 2 dny (1 noc) - velmi příjemný zážitek.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž dlouhá cca 300 m, čistá, značný rozdíl výše hladin (2 m) při přílivu a odlivu. Na šířku pláže přes 50 m. V lednu byla pláž málo obsazená, voda chladnější.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Prakticky nepoužitelné.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

I přes výše uvedené výtky je možno hotel i celkový dojem z pobytu hodnotit pozitivně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání