Napsat recenzi

Dovolená v Sae 2014

Recenze hotelu BM Beach Hotel **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 872x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 2
  • terasy hotelu BIN MAJID BEACH terasy hotelu BIN MAJID BEACH
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • znak emirátu RÁS AL CHAJMÁ,obranná věž znak emirátu RÁS AL CHAJMÁ,obranná věž
  • bazén u hotelu bazén u hotelu
  • Dubai Dubai
  • mešita v ABU DHABI mešita v ABU DHABI
  • pohled na ABU DHABI pohled na ABU DHABI
  • mrakodrapy v ABU DHABI mrakodrapy v ABU DHABI

Pěkný hotel,vstřícný personál,dobré služby,bazén,slunečníky,lehátka,osušky,bistro,krámek se suvenýry,krásná zahrada s možností ležet ve stínu stromů

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Denně čisté osušky a ručníky,povlečení,doplnění mýdla,šamponu.Zařízení slušné,televizor,minibar za poplatek,trezor zdarma na pokoji,v koupelně fen.Na pokojích je dovoleno kouřit.Okno na požádání proti podpisu odemknou,balkony zde nejsou.Pěkná recepce,kavárna,jídelna.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo moc dobré.Polopenze nám stačila,jiní využili i restaurace v okolí hotelu na oběd,doporučení bylo do afgánské vlevo.Na výletě do Dubaje si jídlo každý mohl opatřit v nákupním centru,kde je všechno i vstup na BURJ CHALÍFA,AKVÁRIUM,KOSTRA BRONTOSAURA.Na výletě do Abu Dhabi byl oběd v ceně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

hotelové pokoje jsou vybaveny dobře.Varná konvice,2 malé lahve vody,kafíčka,čaj,cukr.Denně doplňovali.V recepci je možnost za poplatek připojení k internetu.Personál vstřícný.V hotelu je dovoleno kouřit,na veřejnosti pouze tam,kde jsou popelníky,na to se v Sae musí dávat pozor.Pivo jsme kupovali za hotelem,v obchodě se prodávat může pouze bezalkoholické.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž začíná zahradou,pak jsou schody a terasy s lehátky ,pod terasami jsou také lehátka a pár slunečníků.Moře krásné.Občas se ukázaly modré medúzy,nebezpečné nebyly,v dubnu prý tam bývají.Lehátka před polednem jsou obsazená,ale většinou jsme místo našli

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Není tam moc kam chodit,pár obchůdků a do města taxikem se nám nechtělo.Pláž večer se zamyká.Promenáda zde není.U hotelu je mešita,za ní podchod na druhou stranu ,pár obchůdků,restaurace.Kdo nakupuje,jede taxi do centra RAK.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Odpočinková dovolená v klidném prostředí.Výlety se nám líbily.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Simona: Dotaz - 2. 2. 2015 12:08

Dobrý den, měla byste prosím na tento hotel emailovou adresu? Je možné si poblíž koupit třeba sandwich, pokud bychom zvolili polopenzi? Je v hotelu dětský koutek? Díky moc za odpověď reagovat

Dana Baránková: Re: Dotaz - 2. 2. 2015 17:26

Dobrý den,email na hotel nemám,zkuste zadat ve vyhledávači.V okolí hotelu jsou různé restaurace. U bazénu bylo bistro,kde jsme si koupili občas sendvič..Dětský koutek tam myslím nebyl,ale mohlo se to změnit.Jinak úžasná dovolená v zajímavé zemi.Přeji krásnou dovolenou v tomto hotelu a z výletů jsme byli nadšení. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání