Napsat recenzi

Štěnice na hotelu

Recenze hotelu Poseidon Playas de Torrevieja Hotel *** (Španělsko - Valencie - Torrevieja)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 61 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

BOHUŽEL na nás na pokoji čekalo první noc VELMI NEHEZKÉ PŘEKAVPENÍ, a to ve formě ŠTĚNIC, což nám NAPROSTO ZKAZILO celou týdenní dovolenou.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

BOHUŽEL na nás na pokoji čekalo první noc VELMI NEHEZKÉ PŘEKAVPENÍ, a to ve formě ŠTĚNIC, což nám NAPROSTO ZKAZILO celou týdenní dovolenou. Než jsme se ráno stačili vzpamatovat a jít vyměnit pokoj za jiný, už jsme je měli nalezené v botách, kufru, batohu...o jejich množství na pokoji svědčí i fakt, že byly viditelné i za denního světla!!! Delegátka vůbec nevěděla, nakonec jsme si museli výměnu pokoje v podstatě vykomunikovat sami....Nejdříve nám bylo řečeno, že žádný jiný pokoj volný není, ale .... nakonec jsme se přestěhovali z 9. patra do 3., ale s vědomím, že v hotelu jsou štěnice. Takže totálně zkažená dovolená, všechny věci jsme museli projít, nakoupit odpuzovací prostředky a repelenty, oblepit nohy postele oboustrannou lepící páskou a ,,usínat,, /za celou dobu jsme se díky tomu pořádně nevyspali/ s vědomím, že ve vyměněném pokoji už snad žádná nebude. To se však netýkalo našich zavazadel, ve kterých jsme i po použití volně dostupných insekticidů našli další a další, a to jsme je po nastěhování do nového pokoje už ani neměli na pokoji, ale na balkoně!!! Takže z dovolené se v podstatě stala NOČNÍ MŮRA, jelikož nám v hlavě neběželo nic jiného, co budeme dělat po příjezdu domů, jak zabránit tomu, abychom co nejmíň minimalizovali dopady. Celé dny jsem visela na telefonu a pročítala stránky deratizačních firem, recenze a tipy, jak se v takovém případě zachovat. A jak píší na různých webech, nejde jen o újmu fyzickou /pokousání/, ale především o psychickou, kdy na to pořád myslíte, bojíte se usnout, přemýšlíte nad tím, jak to dál nerozšířit, nepředat dál apod. ABSOLUTNĚ NECHÁPU A NEROZUMÍM TOMU, že si nás vůbec dovolili na tomto pokoji ubytovat, ať mi nikdo netvrdí a neříká, že o tom NEVĚDĚLI!!! Pokud tam byli ubytovaní předešlí hosté, pochybuji, že by si ráno nevšimli podezřelých fleků na polštáři a u nohou a ,,broučků,, , kteří i za světla lezli po stěnách /ano, pokud je jich malé množství, ani to nezaregistrujete, ptž přes den jsou schované a vylézají až v noci, ale v případě jejich přemnožení jsou právě vidět i během dne!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

V pohodě

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Velmi dobré animační programy pro děti

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krásné, široké pláže

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Zkažená dovolená

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Valencie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání