Napsat recenzi

Hotel Picasso -Řím

Recenze hotelu Apartmány Picasso (Španělsko - Valencie - Peňiscola)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2018
Přečteno: 19x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S ubytováním jsme byli velmi spokojeni, bylo hezké, čisté, dobře vybavené, za rozumnou cenu a v dobrém místě. Řím byl nezapomenutelný, úžasný. Někdy se v Itálii trošku zlobím, že jsou zde služby za hodně peněz málo muziky (byla jsem zde 13x na dovolené), to ale rozhodně neplatí o Římu a hotelu Picasso.

Ubytování  průměrně (5/5)

Čisté, moc hezké dvojlůžkové pokoje, s moc hezkou novou a na italské poměry skvělou koupelnou. Využili jsme topení a deky navíc, protože jsme Řím navštívili v únoru. Měli jsme výhled na náměstíčko. Tento hotel totiž vlastní asiaté, kteří jsou úslužní a pečlivě uklízejí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně na italské poměry dobrá, pečivo, med, marmeláda, nugeta, müsli, výborné sladké pečivo, skvělá káva, džus. Přes den jsme se stravovali ve městě, ochutnali jsme místní těstoviny s hovězím ragů, a další druhy omáček, různé pizzy (které nás moc nenadchly, protože občas by člověk uvedené ingredience v lístku hledal lupou a poměrně suchý základ) :-D Těstoviny a maso u nás zvítězily. Vysoké ceny jídel pohybující se často od 12 eur výš a to i mimo centrum. Také jsme si pochutnali na úžasné italské zmrzlině a výborném víně. Skvělé zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Dvojlůžkový pokoj vybavený koupelnou, WC, topením/klimatizací, satelitním TV, hotel se nachází v bloku městských domů ve vyšším patře, má jen pár pokojů a malou jídelničku na snídaně, má zpoplatněný starodávný výtah - v IT mě to nepřekvapuje. :-D Každý den nám uklízeli, čisté ručníky, mýdlo i šampón na pokoji. V určitou hodinu se podávalo partnerského hotelu zdarma víno.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel Picasso má výbornou polohu, neboť se nachází kousek od překrásné baziliky Santa Maria di Maggiore, také je v docházkové vzdálenosti metro a zástávka busu a asi kilometr od vlakového nádraží. Hojně jsme využívali MHD. V okoli několik menších obchodů s potravinami. Do všech hlavních památek se z tohoto místa velmi dobře a rychle dostanete.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem úžasný, byli jsme prakticky celé dny pryč a navštívili veliké množství památek: Španělské schody, Fontánu di Trevi, Fontánu čtyř řek, Vatikán, chrám sv. Petra, Koloseum - to jediné mě zklamalo (obrovské množství lidí, že se skoro nedalo vyfotit), nejúžasnější zážitek byla Vila Borghese a výlet mimo Řím do Vily v Tivoli s fontánami. Dále pak Forum Romanum, ústa pravdy, botanickou suptropickou zahradu, Pantheon (nic extra), úžasná zlatá bazilika Santa Maria Maggiore, kde se nachází jesličky z Betléma, poutní kostel Santa croce di Jerusaleme, Capitol, šicí stroj a další. Vše jsme zvládli za 5 dní i s lety. Denně jsme dle krokoměru ušli 13- 17 km i s použitím MHD. Doporučuji si vstupenky do památek objednat předem, protože i v únoru jsou všude příšerné fronty. Rozhodně doporučuji párům, mladým skupinám a lidem, kteří milují historii a umění. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Valencie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání