Napsat recenzi

Hotelu Diamante Suites se nemusíte obávat

Recenze hotelu AluaSoul Orotava Valley Hotel **** (Španělsko - Tenerife - Puerto de la Cruz)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 119x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu pokoje 720 směrem k moři Pohled z balkonu pokoje 720 směrem k moři
  • Pláž Jardin Pláž Jardin
  • Od bazénu uvidíte Pico de Teide (pokud ho nezakrývá pasátový mrak...)
Od bazénu uvidíte Pico de Teide (pokud ho nezakrývá pasátový mrak...)
  • Ulice před hotelem Ulice před hotelem
  • Výcvik surfařů na vzdálenější části pláže Výcvik surfařů na vzdálenější části pláže

Starší čistý hotel s dostatečnou kapacitou a kvalitou jídel. Personál je ochotný a vstřícný.

Ubytování  průměrně (5/5)

Dostatečně velký pokoj apartmánového typu, fungující chladnička v části s velkou skříní, odkládacím stolkem pro kufry, pohovkou a konferenčním stolkem, ložnicová část s televizorem s plochou obrazovkou a dalšími 2 skříněmi,2 nočními stolky, koupelna s vanou, WC i bidetem, malý balkon s plastovým stolkem a 2 židlemi. Nábytek by mohl být světlejší – není závada.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velmi dobrý výběr pro různé skupiny strávníků, různé druhy masa, ryb, mořské plody, rozmanité ovoce, zelenina, přílohy, studená i teplá jídla, denně 2 druhy polévek, možnost použití mikrovlnky, toustovače, jen ty ranní džusy nemusely být z automatu a tak moc práškové...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Pěkný bazén s barem otevřeným bohužel jen 11-17 hod. Večery ve vnitřním baru zpestřeny hudbou DJ, improvizovanou módní přehlídkou a velmi zdařilým vystoupením místní kapely a tanečníků, kteří vtáhli na parket i přihlížející. Ostatní nabízené služby jsme nevyužili. Úklid pravidelný, denně vysypané odpadky, obden výměna ručníků/osušek, po 3 dnech vyměněna prostěradla.

P O Z O R ! Bezplatný internet v hotelu už není nikde, za wifi připojení se účtuje 15 EUR týdně (my jsme si tedy zaplatili hned 30 EUR za 2 týdny). Připojení bylo víceméně stabilní.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž dojdete za 15-20 minut běžné chůze. Pláž je tvořena černým pískem, takovými kuličkami, které po oschnutí odpadnou z těla i oblečení či ručníků bez zanechání stop. Pozor, sluníčko tmavou pláž silně ohřívá, je pak horká! Obuv se hodí také proto, že jsou na pláži drobné i větší kamínky. Před vstupem na pláž nádherný park, doslova malá botanická zahrada. Na části pláže probíhá výcvik surfařů.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Upravené formou zahrady. Auty používaná ulice (na straně hotelu bez výhledu) ztichne kolem půlnoci.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nejsme přehnaně nároční, byli jsme s manželkou spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tenerife - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání