Napsat recenzi

Senior 55 +

Recenze hotelu Fergus Las Palmeras Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Fuengirola)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 679x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Andalusie náš sen . Ubytování skvělé ale velké zklamání bylo z výletu do Granady a Alhambry. Z hotelu jsme odjížděli až ve 14,30 takže podvečerní prohlídka města byla v trvání cca 2,5 hod. a prohlídka Alhambry započala ve 22,30. Sporé osvětlení takže nic moc. Zahrady jsme neviděli. Nejkrásnější byl výlet do Gibraltaru díky průvodkyni Petře. Slibovaný celodenní výlet byl do Granady tedy výsměchem.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování velmi spokojeni - personál dobrý. Pravidelný úklid s čistotou na úrovni.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava se dosti často opakovala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bez jakýchkoliv připomínek.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pláže krásné jen škoda , že teplota vody už nebyla na delší plavání.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Krásné procházky, dostupné obchody i kavárničky. Zajímavý byl - Bleší trh, i Trh s různými výrobky včetně zeleniny a ovoce.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Výlet do Granady s Alhambrou pokazil celkový dojem celého pobytu. Průvodkyně v Granadě nás odvedla před katedrálu a pak až před odjezdem ve 22,00 hod. do Alhambry.

Asi byla škoda, že organizaci výletu do Alhambry nezajišťovala Petra. Tak jak jsme si přečetl v jiných recenzích z května 2014.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

František: Zmatek v hlavě - 4. 10. 2014 9:57

Pane P., máte v tom dost zmatek. Andalusie, Alhambra a Granada na Tenerife? Kde vás to vysadili???? reagovat

jana: Proč haníte Tenerife? - 4. 10. 2014 10:16

Nevím, co si o tom mám myslet. Uváděné výlety z Tenerife jsou dost "z ruky", ne? Že by až do Gibraltaru? Pane seniore, trochu zeměpisných znalostí by Vám neškodilo. Nic si z toho nedělejte, je vás tu z toho výletu pomatených víc. reagovat

Kis: Výlet do Alhambry. - 2. 9. 2016 16:50

Výlet do Granady a Alhambry jste si mohli koupi od místní cestoky. Je jich tam všude milion. My už jsme tam byli 2x. Kupujeme to v Toremolinos na pobřeží. Odjíždí se ráno v 7h. Po příjezdu do Granady máte volno na prohlídku města a ve 14,3O sraz u busu a odjezd na parkoviště k Alhambře. Odjezd zpět v 19h. Výlet stoji 40E včetně vstupného do Alhambry. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání