Napsat recenzi

Dovolená na Tenerife - skvělé místo!!!

Recenze hotelu Catalonia Punta del Rey Hotel **** (Španělsko - Tenerife - Las Caletillas)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zimní dovolená byla skutečně báječná, protože ostrov nabízí rozmanité možnosti a zážitky pro turisty, kteří nespadají do kategorie "plážový povaleč" . Doporučení hotelu pro méně náročné hosty, kteří jsou samostatní a chtějí cestovat po ostrově, hotel mají jen jako základnu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování opravdu neodpovídá 4* - ostatně už se i jinde v recenzích opakovaně objevilo, takže v tomto směru jsme byli již připraveni. Naše pokoje průměrná úroveň, čisté: 2 oddělitelná lůžka přiražená k sobě, postele s měkkou matrací, stolek s malou starou TV, židle(nebyla zde lednička). Koupelna v pořádku, záchod, bidet, umyvadlo, zrcadlo, fén a starší vana s látkovým závěsem pro sprchování - sprcha má menší tlak vody, ale dá se to zvládnout. Je slyšet běžný hovor v sousedních pokojích.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Polopenze:

snídaně - v pohodě, bufet standardního složení (+ pro nás překvapivě každé ráno k dispozici sekt, který španělští a němečtí senioři opravdu pravidelně po ránu popíjeli), problém pokud člověk nebyl hodně obratný, voda na čaj byla v automatu na kávu, takže bylo umění si do hrníčku "načepovat" horkou vodu na čaj bez ukápnutí kávy tamtéž.

večeře - u polopenze se pití k večeři extra platí, zklamání v porovnání se skvělou stravou podávanou v restauracích mimo hotel; výběr opravdu byl, ale kvalita překvapivě nízká - možná pro ten velký počet hostů, ale i tak nevím.... Maso bez dochucení, tuhé nebo žvýkavé. Polévky skutečně pro nás nepoživatelné (zvlášt nedoporučuji podivnou chemickou chřestovou polévku), většina podavaných omáček a jídla tak nějak bez chuti, většinou jsme skončili u několika kousků pizzy; gumové palačinky, dezerty druhu zákusek/řezy jsme po pár dnech shledali z jednoho základu jen s jinou polevou na vrchu, ale skvělá čerstvá zelenina a ovoce, báječná zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál v pořádku - na recepci mluví anglicky a německy, jinak ale např. v půjčovně aut pouze španělsky (nevím jak to tam zvládají jazykově nevybavení turisté, asi rukama, nohama ...).

Služby: pokud má člověk polopenzi, zdarma je pouze minigolf -ovšem ten má svá nejlepší leta skutečně za sebou - potrhaný povrch hracích ploch, neudržované, podivné hole ... no pro legraci ... z doslechu inzerovaný vyhřívaný bazén ani nebyl napuštěný.... závěrem postřeh z hotelového baru: červené víno tam rozlévané bych nepodala ani nejhořšímu nepříteli; barmanka samotná na požádání ať ho ochutná odmítla, že ona to nikdy nepila a chutnat nebude.......se opravdu nedivím, já ho tam, byť zaplacené, s díky nechala

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pochopitelně jsme se v lednu nechystali koupat (pár odvážlivců bylo na surfu), ale promenáda a procházky kolem moře jsou pěkné, vzduch čistý, vítr důrazný a příjemné kavárny otevřené ....

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Náš neobjektivní názor protože jsme každý den odjížděli na výlety - na jedno odpoledne a dopoledne to postačí, doporučujeme kousek od hotelu kavárnu el café ecléctico, skvělá káva a obsluha + wifi

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Protože pro nás bylo prioritní cestování po ostrově vč. výletu na ostrov La Gomera a návštěva Pico de Teide (!!! již není nutné si povolení na výstup na vrchol zařizovat v kanceláři v hlavním městě, lze pouze po internetu ALE!!! min. měsíc dopředu jinak je nemožné ho v kratším předstihu zařídit), jsme opravdu nadšení přírodou ostrova, zážitky a výhledy, které jsme při cestování měli ... hotel etc. pro nás nebyl moc zásadní, ale jinak týden v tomto jednom místě all in inclusive si nedokážu představit ... dovolenou pro turistiku mohu doporučit... motoristům, kdo rád jezdí strmé kopce a zatáčky je to na Tenerife i Gomeře to ideální místo, chvílema adrenalin - respekt pro občasné cyklisty,cyklistiku již považuji za nebezpečnou aktivitu s ohledem na úzké a strmé silnice ostrovů (a taky neodhadnutelné zatáčky).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tenerife - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání