Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Los Delfines Hotel & Suites **** (Španělsko - Murcie - La Manga del Mar Menor)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 072x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená až na služby pro hosty all inclusive. Hotel doporučujeme spíše starším lidem. Už i kvůli animačnímu programu, který je určen jen pro ně. Nic pro zabavení dětí. Cena all inklusive neodpovídá službám hotelu a funkčnosti denního baru a přístupu k nápojům.

Delegátka, která zastupovala ******** a ***** také nic moc. Nijak zvlášť se o nás nestarala, krom výletů. Co jsme se bavili s hosty, kteří byli přes jinou cestovku (ale nevím přesně přes kterou) na tom byli 1000x líp. Často s nimi trávila čas i mimo rámec svých služeb. Ukázala jim a poradila kam ano, kam ne. I s výlety na vlastní pěst poradila... To ta naše, že to nedoporučuje, at jedem přes ně a bla bla. A když trváte na svém, tak Vám ve finále řekne, že už musí jít, že nemá čas..... Téměř nikdo se s ní na letišti neloučil, za to delegátka druhé cestovky.....s ní se lidé srdečně loučili, objímali, fotili....jen jsme zírali!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Slušné, čisté. Dvoulůžka jsou ze dvou jednolůžek přisunutých k sobě, takže se občas rozjíždí. Hodně měkké matrace, komu to vyhovuje, tak si krásně pospí, my jsme spíš na tvrdší, tak jsme toho moc nenaspali. Ale pokoje udržované, denně úklid, výměna ručníků. Krásná terasa s výhledem na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme all inklusive a byl velký výběr - jídla se neopakovala (kromě snídaně, ta byla stejná každé ráno, ale velký výběr, takže každý den jsme si mohli dát něco jiného). Partner si hodně pochutnával, ze všech dovolených mu ve Španělsku chutnalo nejvíce, ale já španělské kuchyni na chuť moc nepřišla, ale to je jen o chuti každého z nás.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Tady dáváme jen jednu hvězdu. Proti vybavení nemáme nic, ale co se týče personálu.......nemáme slov. Člověk si připadal, že jim tam doslova vadí.... Bez úsměvu, až na nějaké vyjímky. To se týče obsluhy v jídelně a denního baru u recepce.

Velmi příjemný personál byl jen na recepci a v baru u bazénu. Nějaké dýško si tam zasloužili jen dva pikolíci.

Upozornění pro all incusive - tady to fungovalo úplně katastroficky. Absolutní nefunkčnost denního baru u recepce, která měla pro nás all inculive fungovat od 11:30 - 23:00. Bylo hodně velké štěstí, když někdo za tímto barem byl. Byl tam číšník z jídelny, jen když viděl, že jsou tam i platící hosté, od kterých dostane dýško. Číšníci byli všichni v jídelně a v baru téměř po celou dobu nikdo!!! Takže jsme po celou dobu dovolené postrádali pití, na které jako all inklusive máte nárok. Pití ale samozřejmě dostanete ke každému jídlu, formou obsluhy personálu (jen u snídaně se obsluhujete sami). Denně jsme si museli kupovat vody k moři i na pokoj. Doslova tam o vodu žebráte. Pro all inclusive by měla být automaticky dostupná. Tyto služby tam absolutně nefungují.

Jedině bar u bazénu (který je ovšem hodně malý) funguje tak jak má, ale je to dáno tím, že obsluha je vlastně plavčík u bazénu a musí tam tudíž být po celou dobu otvírací doby bazénu (10:30 - 20:30).

Také jsme se v jídelně setkali se šváby!!!!!!! Běžně se prochází po pečivu a nikdo tam s tím nic nedělá...!!! Když viděli na stole švába, tak ho plácli a schovali pod tác a nechali tam.... Pečivo jsme tam od té doby nejedli.....!!!!

Jezdíme na dovolenou každý rok i 2x (Egypt, Turecko, Řecko, Francie) - vždy all inklusive. Toto byl nejhorší zážitek se službami pro all inklusive. Služby neodpovídají ceně.... Vždy jsme měli nepřetržitý přístup k nápojům a to bez doprošování.

Animační program žádný. Je tam jen večer hudba pro starší lidi. Proto hotel doporučuji spíš starším lidem....

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Středozemní moře naprosto nádherné. Průzračné, písčité dno. Příjdou si na své i sběratelé mušlí.

Mar Menor taky skvělé. Čistá voda, ale v parnu je moc teplá. Moře je hodně klidné, malá hloubka, vhodné i pro šnorchlování. Je zde docela dost medúz i vyplavených kolem kraje moře, ale nežahají, takže se člověk nemá čeho bát.

Ale středozemní moře je přeci jen to pravé moře ;).

Lehátka se slunečníky bohužel v nedohlednu i přesto, že se v nabídce o možnosti za poplatek píše.... Dají se tam však slunečníky za pár korun koupit. U středozemního moře fajn fouká a dá se to tam krásně vydržet i bez slunečníků.

Každopádně moře bylo to nejhezčí z dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

La Manga je krásná i v okolí. Jezdí po ní výletní vláček nebo autobus za rozumnou cenu. Kdo má rád památky, užije si výletu na Cartagenu. Užili jsme si léčivé bahno v Cabo de Palos. Jen doporučujeme pozjišťovat si ceny autobusů a jezdit na výlety na vlastní pěst. Výjde Vás to o polovinu levněji a hlavně pak máte na vše v klidu čas a nehoní Vás časový limit výletu přes cestovku. My bohužel jeli na léčivé bahno přes cestovku (********) a po vyložení z busu jsme měli 2 a půl hoďky a bylo to zkrátka málo. Pořádně na nás nestihlo bahno uschnout a museli ho dřív smít, aby jsme to vůbec pak stihly k busu. Ve finále jsme zjistili, že kdybychom jeli busem na vlastní pěst, tak místo 25eur od cestovky, zaplatíme polovinu. Byl tam i výlet lodí, tam jsme nebyli, ale účastníci byli hodně zklamani. Loď byla prý hodně špinavá a neuměrné ceně.

Ale celkově jsme s okolím byli spokojeni.

Jen nedoporučujeme nedělní trhy!!! Delegátka Vám je doporučí, ale katastrofa. Čekali jsme nějaké typické španělské věci a jen samé hadry, ale doslova hadry. Sem tam boty, brýle, hodinky, nějaká cetka na krk a ovoce se zeleninou. Jinak nic a nepředstavitelný vzduch - nedýchatelný. Všici co tam byli - obrovské zklamání a nikdo si nic na trhu nekoupil...

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Bylo tam krásně, určitě bysme se rádi zase vrátili. Moře je nezapomenutelné, ale v žádném případě to nebude hotel Los Delfines. Služby odpovídají spíš třem hvězdám než čtyřem....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Murcie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání