Napsat recenzi

Šmejdi z CK vydělávají na českých důchodcích - jeden velký podvod

Recenze hotelu Izán Cavanna Hotel **** (Španělsko - Murcie - La Manga del Mar Menor)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 32 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel, jídlo, okolí i koupání PŘÍŠERNÉ - za ty peníze dostanu někde jinde daleko lepší služby - - HOTEL JE UBOHÝ. Češi samozřejmě dostávají ty nejhorší pokoje ve vyšších patrech. VARUJI VŠECHNY, SEM UŽ URČITĚ NE....

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel má úroveň max. 2 hvězdy - zastaralý obrovský panelák, pokoje příšerné - původní, omlácené, staré, ballkony příšerné. Výtahy nedostatečné - a ještě Španělé Čechy opovrhují a rychle ujíždějí s výtahy, místo aby počkali n a ostatní...

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jídlo spíše jak ve školní jídelně, výběr opět jak ve 2hvězdičkovém hotelu. V jídelně nepředstavitelný hluk, projíždějí číšnice s vozíky, sklízejí a třískají se vším nádobím - PRO DŮCHODCE NAPROSTO NEVHODNÉ.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Opět, jak jsem již psala výše..

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Mar menor je opravdu spíše slaný kachňák, zarostlý řasami. A černé léčivé bahno u blízkého ostrova, hlavní tahák zájezdů do této oblasti? ŠPANĚLÉ ROZHRABALI CESTU K NĚMU, nechtějí, aby se tam chodilo, na ostrově je totiž ptačí rezervace a Češi tam přesto nadále chodí, brodí se až po pás vodou a pak devastují ložisko bahna bez záruky složení a kvality bahna. Moře na druhé straně šíje bylo již velmi divoké a ani nebylo žádné horko - byla jsem tam s mamkou v polovině září, takže tam jsme se již vůbec nekoupali.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Je vidět, že Španělsku se nijak dobře nedaří - nejlépe prosperuje vietnamská prodejna - je to hotelová oblast hustě zastavěná, takřka průmyslová, s velkou koncentrací zástavby. Převládají panelákové zastaralé hotely, dobře vypadají jen soukromé apartmány a vily. Ale i na straaně Mar Menor řada apartmánů na prodej. V září již byla oblast spíše opuštěná.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

JE TO JEDEN VELKÝ PŘEDRAŽENÝ PODVOD - říkala jsem si, že ŠMEJDI JEŠTĚ NEVYMŘELI. Bylo mi líto důchodců, kteří si dovolenou pochvalovali a jezdili na toto místo opakovaně. Průvodci si všechny svolali do velkého sálu, ale v podstatě nedělali nic jiného než co všude jinde. Prodávali ve velkém předražené zájezdy. PRO TY, KDO MAJÍ ROZUM V HRSTI - POROZHLÉDNĚTE SE NĚKDE JINDE, ZA STEJNÉ PENÍZE DOSTANETE JINDE KVALITNĚJŠÍ SLUŽBY...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Murcie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání