Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Beach Club Menorca Aparthotel *** (Španělsko - Menorca - Son Parc)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 597x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla skvělá, není co vytknout. Byli jsme začátkem září na 8 dní - což podotýkám, že je málo.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování bylo lepší, než jsme pro hotel se třemi hvězdičkami čekali... Bydlí se v apartmánech, které jsou opravdu velmi prostorné, pro dvě osoby až zbytečně. Nebylo nic, co by ve vybavení chybělo. Všechno čisté, cítili jsme se tam velmi příjemně.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Počet hvězdiček neodpovídá, dala bych jich mnohem víc... Jídlo bylo opravdu skvělé, měli jsme plnou penzi plus, ale bohatě by nám stačila jen polopenze. Výběr byl opravdu velký, snažila jsem se zamyslet nad tím, co mi tam chybělo, ale na nic jsem nepřišla. Vypisovat vše nebudu, zmíním alespoň to, že každý den bylo něco nového, nikdy se neopakovalo to samé, vždy byl přítomný šéfkuchař, který připravoval nějakou svojí specialitu - většinou těstoviny, palačinky, lívanečky, ke snídani vejce na různé způsoby, atd. Každý den byla ryba a španělská paela, veškeré možné přílohy, z mas kuřecí, hovězí, vepřové, ryby, mořské plody, dále ovoce, zelenina, dezerty - jeden typ, spíš pudink a zmrzliny - 6 druhů, můžete si nandat kolik chcete. Co se týče pití, opět bez chyby, bylo vše - voda, ochucené limonády, džusy, kávovar, víno - červené, růžové, bílé a pivo. Opravdu se nemusíte bát, že si nevyberete, pro děti bylo taky každý den něco, co je zaručeně uspokojí. Ještě musím zmínit jídelnu, která má i venkovní terasu, ze které je nádherný výhled na moře - vždy jsme tam našli místo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Ve vybavení, jak už jsem psala, nic nechybělo. Ložnice - velké skříně, zrcadla, obýváček s televizí, kuchyň - lednice + mrazák, mikrovlnka, rychlovarná konvice, koupelna prostorná - vana s platovou zástěnou, bidet, fén, pěkný balkon s posezením - asi všechny s výhledem na moře. V ložnici a obýváku klimatizace - ta za příplatek, jinak je v ložnici větrák, který nám stačil. Personál milý, ochotný. Pořádali se i nějaké grilovací párty apod. - těch jsme se nezúčastnili, veškeré tyto akce se konaly někde u jídelny, takže vůbec neruší u hotelu, vůbec jsme o nich nevěděli. Co se týče delegáta, tak ani na toho si nelze stěžovat.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Jak už se zde psalo tak hotel je umístěný na útesu, čili se na pláž musí po schodech. Nám to nedělalo žádný problém, ale hůře se pohybujícím osobám rozhodně nedoporučuji. Schodů je asi sto. Pláž je nádherná, prošli jsme jich na severním pobřeží několik a naše se nám líbila asi nejvíc... není obestavěná ohromnými komplexemi. Moře bylo krásně čisté, celkem teplé. Dlouho je mělko, velice vhodné pro dětičky. Dají se poblíž hotelu najít i jiné menší plážičky, většinou kamenné, kde je krásně průzračná voda. Na potápění jsou vhodné právě tyto malé kamenné, je zde spoustu rybiček. Vřele doporučuji navštívit autem i některou jižní pláž, kde je nádherný bílý písek a neuvěřitelně průzračná voda.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Vzhledem k tomu, že jsme sem jeli za odpočinkem a poznáním, tak nám umístění hotelu velmi vyhovovalo. Je tu neuvěřitelný klid, ve vesničce není vážně nic, jen supermarket, restaurace a asi jeden obchod se suvenýry a půjčovna kol. Do větších měst se dostanete autobusem, který staví přímo za hotelem. Na procházky se dá jít asi na všechny strany, cestičky vedou např. po útesech, kde je krásný výhled nebo borovými háji. Delegát poradí.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Opravdu skvělá dovolená. Nic nám nechybělo, příroda je ohromující, jižní pláže jsou jak v Karibiku a divoké severní pobřeží s útesy zase připomíná Skotsko. Doporučuji si procestovat ostrov. Vrátila bych se tam hned.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání